icon

Fusak do vajíčka. Používáte ho i jako zavinovačku?

jituli84
6. lis 2019

Holky chtěla bych se zeptat k čemu tenhle fusak, používate ho i jako zavinovačku? V obchodě mi řekly, že to nedoporučují do vajíčka, nemá žádné atesty apod. Tak přemýšlím, jestli ho vubec pořizovat. děkuji za veškeré reakce

Strana
z2
leymea
6. lis 2019

Ja ten fusak pouzivala furt. Kdyz se jelo nekam dal tak jsem ho rozepla, protoze pak ve vytopenem aute to opravdu neni potreba. Spis mi slo o tu cestu k autu. Treba k doktorce jsem jezdila autem a neparkovala jsem primo pred ordinaci, takze jsem ho nesla a bez toho by mu byla zima. Kazdopadne vystaci i deka. Jestli mas deku nebo fusak tak je to asi uplne jedno 🙂

tervi
6. lis 2019

@jituli84 Jasně, v tom případě to jsou vyhozené peníze. Ale já s ním byla spokojená. Jen montáž jakéhokoli fusaku do vajíčka byla na 15 min... Představa, že to neustále přehazuji, mě děsí ještě teď. Hlavně tedy my měli zimní Emitex a ten tam navrat, to bylo vzrůšo. I manžel nadával, a to je co říct. Pamatuju, jak to tam v porodnici rval 😵😆🙈 a holka řvala. Oba jsme byli nervózní.😂😂😂 A když jsem večer předtím volala a říkala, ať to připraví předem, tam se mi vysmál...🙈🙈🙈 Ale on s sebou pro jistotu přivezl pomalu půl vybavy. 😱😱😱 Takže jedna rada, připrav si to předem sama.😁😁😁

puhelin
6. lis 2019

Mam ho pro syna, je srpnovy. Ted v chladnejsim obdobi je v nem pri prenosu z domu do auta. Na sobe ma body, slabou mikinu a teplacky. V aute moc netopime.

Strana
z2