Fusak do vajíčka. Používáte ho i jako zavinovačku?
Holky chtěla bych se zeptat k čemu tenhle fusak, používate ho i jako zavinovačku? V obchodě mi řekly, že to nedoporučují do vajíčka, nemá žádné atesty apod. Tak přemýšlím, jestli ho vubec pořizovat. děkuji za veškeré reakce
@jituli84 Jasně, v tom případě to jsou vyhozené peníze. Ale já s ním byla spokojená. Jen montáž jakéhokoli fusaku do vajíčka byla na 15 min... Představa, že to neustále přehazuji, mě děsí ještě teď. Hlavně tedy my měli zimní Emitex a ten tam navrat, to bylo vzrůšo. I manžel nadával, a to je co říct. Pamatuju, jak to tam v porodnici rval 😵😆🙈 a holka řvala. Oba jsme byli nervózní.😂😂😂 A když jsem večer předtím volala a říkala, ať to připraví předem, tam se mi vysmál...🙈🙈🙈 Ale on s sebou pro jistotu přivezl pomalu půl vybavy. 😱😱😱 Takže jedna rada, připrav si to předem sama.😁😁😁
Mam ho pro syna, je srpnovy. Ted v chladnejsim obdobi je v nem pri prenosu z domu do auta. Na sobe ma body, slabou mikinu a teplacky. V aute moc netopime.

Ja ten fusak pouzivala furt. Kdyz se jelo nekam dal tak jsem ho rozepla, protoze pak ve vytopenem aute to opravdu neni potreba. Spis mi slo o tu cestu k autu. Treba k doktorce jsem jezdila autem a neparkovala jsem primo pred ordinaci, takze jsem ho nesla a bez toho by mu byla zima. Kazdopadne vystaci i deka. Jestli mas deku nebo fusak tak je to asi uplne jedno 🙂