icon

Fusak na zimu Lodger Bunker. Jakou máte zkušenost?

i_vet2
8. kvě 2020

Ahoj holky,
miminko se mi má narodit na začátku září a přemýšlím nad fusakem na zimu. Tak aby byl i příští rok dobrý, narazila jsem na lodger bunker dost chválený, že je celoroční, od 0 do 3 let a ještě na jedné stránce je nyní 30 procent sleva (jinak je dost drahý právě). Takže se chci zeptat, máte s tím to fusakem zkušenosti? Jaký je? Vyplatí se za ty peníze, jste spokojené? Popřípadě s jakým jiným zimním fusakem jste spokojené? Moc děkuju za pomoc, je to moje první miminko 🙂

me_druhe_ja
8. kvě 2020

Já mám tady tenhle: https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/cott... Vyhovuje mi, že se dá odepnout ta spodní část a krásně se vejde do korby. A do sporťáku se pak přidá za spodní část. Takže nemusíš kupovat dva fusaky a ani nemusíš rvat velkej fusak do korby a zabírat jim místo. Je fakt teplej. 🙂 Tady teda jsou zimy slabší než u nás, ale zase šíleně fouká a malej v něm jezdil jen v teplackach, body, mikine a čepici. 🙂 Napřed jsem chtěla koupit slabší, ale nakonec jsem ráda, že jsem ho nemusela tak navlikat. A ještě nosil Frejkovu peřinku, takže bych mu stejně nemohla dát overalky a kombinézy na ven.

loupgarou
8. kvě 2020

Mám ho pro prosincové mimčo. Je super teploučký, vevnitř je "kožíšek", který jde i vyndavat. Tím se získá i podzimní/jarní fusak nebo se může dát do autosedačky. Za mě fakt paráda. Kupovala jsem ho přímo na lodger ofiko stránkách a vyjde to tam o dost levněji než v ČR. Takže za mě směle do něj 🙂

bessinka
8. kvě 2020

mám teď Lodger Bunker týden pro ročního a paráda.ale pro malé mimino jsem měla Elodie a ten mi pro prcka přišel lepší

martiniquest
8. kvě 2020

Bunker je super fusak do doby, nez zacne dite chodit. Uvnitr nema nepromokavou cast, ktera by byla v kontaktu s botama. Navic si nedokazu predstavit, ze budu rok a pul nebo starsi dite do fusaku zavinovat. Je to krasny fusak, ale v prakticnosti pokulhava. Zimni vlozka je navic o kus kratsi nez samotny fusak. Pro male mimino nevadi, ale vetsi uz nezakryje vcetne nozicek, takze musis pridavat nejake navleky. Mnohem lepsi zkusenost mam s fusakem Little angel z outlastu. Meli jsme ho 4 zimy a ted jsem pro dceru koupila novy. Da se zmensit, zvetsit, opravdu se tam vejde i triletak s velikosti 98, je na zip, coz je pro chodici dite mnohem praktictejsi. Lodger budu na konci roku prodavat, az zacne dcera chodit. Ten Little angel navic koupis levneji (2 tis) a na bazaru za pusu (koupila jsem ted temer novy za 700!!!). Chvalim ho, kudy chodim. Jen bohuzel neni tak strasne trendy jak jine znacky

martiniquest
8. kvě 2020

Jeste dodam, ze v tom Little angel staci prckovi tenka mikina a je v teploucku (kolem 0 stupnu), v mrazech fleesovy overal. Pouzivam ho do 10 stupnu, pak prechazim na jarni. Zaroven se v nem dite nepoti. Pokud budes kupovat Bunker, doporucuju kouknout na bazary. Na Vinted jsem koupila novy za 1700 🙂

ada22
8. kvě 2020

Měla jsem fleece Lodger ,little angel se zipem uprostřed i klasický zimni Emitex. Lodger je super na podzim a jaro, ale třeba v zimě v něm měla malá studené nohy i přes nánožník. Za mne nejpraktičtější byl little angel.

88petule
9. kvě 2020

Lodger Bunker jsem měla pro všechny 3 deti. Byla jsem naprosto spokojená.