icon

Fusak od Pinkie. Jaký vybrat?

pavlina_paja
30. bře 2020

Ahoj, chci koupit fusak od Pinkie na jaro a podzim. Mají buď ,, slabší,, ten je prý na celoroční užívání a nebo ,,lehký,, ten je prý na jaro podzim. Nevím, jaký vzít. Jak může být ten slabsi jako dost teplý na zimu a přitom i ok na jaro. Nechápu 😃 Zimní fusak mám. Hlavně se mi více vzhledově líbí jeden fusak právě ten ,, slabší,,. Díky za rady.

makra1988
30. bře 2020

Kupte si ten slabší, pokud se vám líbí a zimní máte. V nejhorším do něj vložíte ještě deku, nebo mimčo víc oblečete.
A když bude, což nebude minus 20, stejně se moc s dětmi nikam nechodí. Nedávno mě přišel ten zimní 116cm, je úžasný ale už s ním počítám na příští zimu a dítko bude větší, ale je hodně teplý a silný. Mám teď na jaro tenký,takovy chlupatý od nich a říkám když tak se hodí ještě vrstva 😍

kasenkaaa
1. dub 2020

zeptejte se jaký je rozdíl mezi jarním a slabším ve skupince pinkie na fb...tam budou holky vědět

kasenkaaa
4. dub 2020

jinak já mám ten slabší a je tak akorát bych řekla, prošev, vatelín a coral fleece, takže tři vrstvy a klidně s kombinézou do teplý zimy a na podzim - jaro ideál

kasenkaaa
4. dub 2020

a když na to tak koukám na webu, tak to bude stejné, jen mají nové modely a zvolili nový název...

emamaira
4. dub 2020

Mam ten celoroční a používám jako jarní a podzimní. Na zimu moc není a to bydlíme ve středních čechách, takže žádný extra mrazy. Možná u většího dítěte, které už chodí, tak na kratší přejezdy, ale u miminka určitě jen jaro, podzim.

kuttu
4. dub 2020

Ja koupila fusaky dva zimni a jeden jarni a od roku a půl jsme nevytáhli kočár,co dcrers zacala chodit do kocaru ji nedostanu

leymea
4. dub 2020

Ja kupovala v roce 2018 a mel nazev jarni/podzimni. Nakonec ho syn mel i pres zimu (to mu byl cca rok a pul), protoze do zimniho se mi uz nevesel. On se mi totiz syn sotva vesel do kocaru kdyz mel zimni bundu😀 ale ne,ze by byl syn velkej, ale kocar byl malej 😀