Hledám ideální chůvičku. Máte tip?

rozitta
15. říj 2022

Prosím pomoc, už jsem zoufalá 🙈 hledám chůvičku, která: funguje v bytě přes dvoje zavřené dveře a obě jednotky lze dobíjet (obě jsou tedy plně přenosné). Kameru nepotřebuju. Aby hlásila, že je přerušený signál a aby nestála majlant. Tohle splňovala chůvička z IKEA ale bohužel už není v nabídce. Každý obchod vychvaluje svoje zboží a v recenzích se pak dočítám pravdu a nestačím se divit 🤦‍♀️ pokud je někdo plně spokojený se svou chůvičkou prosím o tip ke koupi, děkuji!!!

shirilka
15. říj 2022

@rozitta Máme tady tuto a jsme naprosto spokojení. Obě jednotky jsou dát do zásuvky na kabel nebo obě na baterky (v "naší" části máme dobíjecí, v dětské kupujeme ale zpětně si říkám, že jsem měla koupit taky dobíjecí. Že není signál jednak probliká a i vydává zvuk. Bydlíme v baráku s metrovými stěnami a signál úplně v pohodě chytá. Stala 1500 (v roce 2020), kameru nemá, přijde mi to u chůvičky jako zbytečnost.

kiluau
15. říj 2022

My máme chůvičky z Lidlu za litr a jsme spokojení 😀 buď jdou na kabel nebo na baterky a dosáhly nám až z prvního patra chalupy ven k ohništi 🤷🏻‍♀️😀 to samé doma, přes dvoje dveře a troje už myslím taky zvládly. Když není signál, jde to poznat. I když se druhá náhodou vypne.

rozitta
autor
15. říj 2022

Holky, díky!!

kiluau
15. říj 2022

@rozitta kdyžtak to jsou tyto přesně... nevím, jestli je Lidl ještě má.

rozitta
autor
16. říj 2022

@kiluau jéé, díky 💚🙏 Lidl už je právě nemá 🙈

veru181
16. říj 2022

S dovolením se připíchnu, máme stejné požadavky 🙂

muhehehe
16. říj 2022

Osobně mám vyzkoušené chůvičky Bravo a super. Splňují všechno co píšeš. V neposlední řadě se mi líbilo že jsou malé a člověk to v pohodě strčí do kapsy.

rozitta
autor
25. říj 2022

@kiluau ahoj, chůvičky Badabulle už jsou doma.. český návod u toho nebyl a na netu mi nejde dohledat. Jak to máš prosím s dobíjením těch chůviček? Ono to chce 2x 4 baterie AAA.. máš v tom jednorázové nebo dobíjecí? Pokud dobíjecí, funguje dobíjení tím přiloženým adaptérem přímo v chůvičce nebo baterie dobíjíš mimo přístroj v nabíječce? Máš přehled po kolika (odhadem) hodinách musíš znovu dobíjet? Děkuji za odpověď 🙂

kiluau
28. říj 2022

@rozitta ahoj, já dávám klasické baterie.. pokud jsou kvalitní vydrží podle mě dlouho 🙂 a vždy když jsou vybité, tak to zahlásí.