Hojdavak - máte zkušenosti?

gembula
13. bře 2018

Ahojte, máte někdo zkušenost s Hojdavakem? http://www.hojdavak.cz/ . Abych teď malou uspala, skáču na míči jak pako a na tohle jsem četla samou chválu. Děkuju moc za tipy a rady, pa ;)

margalo
13. bře 2018

@gembula Hojdavak mám doma od narození malé a musím říci, že za nás opravdu dobrá investice. Rozhodně nelituji peněz. Krásně jsem ji v tom uspala a dávám jí tam spinkat do těď (5.5měsíce) Alespoň jsem jí nemusela pořád tahat a nosit na rukou. Skobu jsme si umístili nad gauč, takže si sednu, lehnu a houpu a můžu si číst nebo koukat na filmy...další skobu jsme si dali nad postel, což taky doporučuju...Kdyby vás něco zajímalo, klidně napište

ahojcau
Autor odpověď smazal
Zobraz
ahojcau
13. bře 2018

Tomu kdo vymyslel hojdavak bych postavila zlatej zámek !!! 😃 výborná věc..houpal se syn a ted i 2m.dcera 🙂 mame ho na gumě zavěšený u postele a kdyz ma problem usnout tak ,, šup s ní do pytle" a za chvili chrni 🙂 maximalne doporucuju !!!!

dvork
13. bře 2018

Měli jsme dva Hojdavaky pro dvojčata, geniální vynález, uspat obě děti najednou v jednom člověku bylo k nezaplacení. Měli jsme na obou houpacích lankách připevněná madla, manžel houpal nohou a u toho v klidu pracoval na notebooku. Jinak Hojdavak má velmi jemnou pružinu, houpe hladce i lehká miminka. Fajn je také matrace s pohankovými lusky. Protože syn má i v roce a půl problémy se spaním, navíc ho dost trápí zuby, pořídili jsme větši batolecí hacku od Tiki Mechulka. Dcera se “odhojdavakovala” sama v půl roce a od té doby se v něm uspat nechala jen asi dvakrát.

hankaros
14. bře 2018

Moje mala v tom nechtela byt. Rvala pokazde, kdyz jsem ji tam polozila. Asi nejaka vyjimka, jak koukam.

dora13
15. bře 2018

@hankaros muj starsi to taky nenavidel, mladsi naopak miloval, je to individualni🙂 takze uplne vyjimka neni🙂

Jinak za me uplne top vec, se druhym ditetem nejvetsi pomocnik, urcite doporucuju!

zmrz_lina
15. bře 2018

Mně se to moc líbí, ale malý (10 týdnů) v tom zatím nechce moc byt.

ellive
15. bře 2018

Naše uspavani také probíhalo na míči a ani hojdavak nepomohl... skakali jsme 10 měsíců 😄

lendy1
15. bře 2018

Hojdavak je naprosto úžasná věc, jedna z nejlepších investic, do puntíku bych napsala to samé co
@margalo Neumím si představit skákat na míči nebo nosit na rukách a uspávat...v hojdavaku je uspání otázka pár minut a když je ještě hojdavak "správně" umístěn, člověk u toho houpání může dělat další věci úplně v pohodě...Dáváme tam dcerku od narození, ale je fakt, že když jsme tak zkoušeli dát 2 různá dítka starší o pár měsíců než dcera, tak v tom nechtěli být, ale spíš byli vykulený, co to je, nebyli na to zvyklý jako naše malá.

mimino17
16. bře 2018

Neplánujete nekdo prodávat?

aleenka1234
4. dub 2018

Za nás hrůza. Malá v tom vždycky řvala.