Holínky Tchibo, máte zkušenost?

prostenika85
22. únor 2017

Maminky, prosím vás, kdo má zkušenost s dětskými holínkami z Tchibo? Jak byli prcci spokojeni? Koukám po prvních holinách na jaro, ale zatím všechny, co jsem měla v ruce (Lidl, FF, Kik) mi přišly strašně těžké a nepoddajné. Máte, prosím, stovnání s Tchibem? Nebo tip na nějaké jiné? Děkuji

biene007
22. únor 2017

My byly s Tchibo spokojeni. Jeste vyhoda, ze dodavaji s 2 velikosti... Uplne mali prcci je nasadi spis jen parkrat a to urcite vydrzi;)))

prostenika85
autor
22. únor 2017

Děkuji 🙂 Ještě dodám, že boty mají být pro dvouletého chodce, který venku drandí na motorce, takže v botách bude dlouho. Kotníkové botky by současné bláto a louže dlouho nevydržely, tak hledám pohodlné holiny 🙂

lucy_89
22. únor 2017

My taky meli cely lonsky rok z tchiba. Podrazka nebyla uplne tvrda, sla celkem ohybat. Byli jsme s nimi spokojeni, ale ke konci uz se guma prodrela a na druhe dite je tedy nemohu nechat, takze jsem je vyhodila. Jinak videla jsem jeste v hm s uplne mekkou ohebnou podrazkou, ale jen kotnickove ☹ mozna mají i jine, nevim, chce to jit se podivat.
A tedkom od zimy mame nove holinky demar i s vlozkou z ovci vlny která je odnímatelná a tudiz jsou celoroční. S těmi jsem ještě více spokojena nez s temi z tchiba.

helen_h
22. únor 2017

Ty z Tchiba mi taky přijdou těžké. Plus synovi se u nich proděravěla podrážka (možná z odrážedla), každopádně to se nám nikdy jindy nestalo. Mně se osvědčilo vybírat holinky po dětských sekáčích - většinou jsou málo nošené a našla jsem i takové štíhlejší a lehčí typy, byť netuším, co to bylo za značky.

lucy_89
22. únor 2017

https://www.botydetem.cz/katalog/holinky/detske...
My teda mame ted tyto a zatim velika spokojenost. A je fakt, ze oproti tchibu jsou tyto uplne lehoucke 🙂

lida82
7. bře 2017

@lucy_89 ....dobrý den, pravě také řeším možný nákup holinek z Tchiba, ale nikde jsem nezjistila (dokonce ani na jejich zákaznické lince), zda je vyjímatelna i ta plyšová podsivka.... Jde mi o to, abych na léto nekupovala jiné, protože ty vyteplene by pochopitelně deti nosit nemohly. Mohla byste mi prosím poradit? Lze ji vyndat či ne? Dekuji předem

helen_h
7. bře 2017

@lida82 Nejde, jsou zateplené pořád, ale není to tak silná vrstva jako např. u holinek z Lidlu (zde ovšem vyjímatelná vložka je).

lucy_89
7. bře 2017

@lida82 no u nasich holinek vnitrni vlozka vytahovat jde. Dokonce byli k botam jeste jedny vnitrni vlozky navic, které o jednu velikost boty zmenší (tchibo ma dvojvelikosti).

helen_h
7. bře 2017

@lucy_89
@lida82 Ona je vložka a vložka - jedno je dolní stélka boty (vložka) a pak je to ta celovnitřní jemně chlupatá vrstva - a ta vyndavat nejde.
Ale třeba u Tchiba dělají i nezateplené verze??

lucy_89
7. bře 2017

@helen_h jjj ta dolni stelka boty vytahnout nejde, ale ty dvoje vlozky jdou. A tchibo ma i nezateplene verze na 100% - vzdy jarni kolekce bunda/kalhoty do deste/holinky nezateplene a na podzim toto stejné ale zateplene.

helen_h
7. bře 2017

@lucy_89 Aha, tak to my měli ty podzimní - a tam to zateplení vyndat nejde (dolní vložka navíc ano).

helen_h
8. bře 2017

@lida82 Koukala jsem na web Tchibo a myslela bych, že nejlíp se to pozná podle popisu výrobku.
Pokud je u holinek uvedeno "S hřejivou plyšovou podšívkou", je to ta podzimní zateplená verze, na fotech jsou vidět spodní vyndavací vložky s chloupkem.
Pokud toto v popisu výrobku není a vyfocená vkládací vložka je bez chlupů, mělo by jít o klasickou nezateplenou verzi.

lida82
8. bře 2017

Dekuji moc za info a za rady 😉 tak na té zákaznické lince opravdu neví.... Volala jsem podruhé. Akorát u těch nevyteplenych holinek je to jasné... Do 7 dnu by mi měla přijít odpověď z centrály Tchibo z Německa, tak uvidíme. Ale myslím, ze to je, jak píšete. Dolní vlozka vyndavaci, plyšová podsivka ne. Pokud se nepleteme, tak je to skoda, budem muset vybrat jiné.

lucy_89
8. bře 2017

@lida82 no ta plysova podsivka vyndat nejde. My meli ty vyteplene, jdou vyndat ty vlozky jak jsem psala. Ale ten vnitrek co je okolo holeně tak vyndat nejde . Ale ja je pouzivala i v lete, jako vyjmecne jak bylo fakt mokro no, ale bylo to takové blbe.. ted mame ty demar a tam jde cely teply vnitřek vytahnout a jsou celkově takove sirsi, lip se obouvaji.

lucy_89
8. bře 2017

@lida82 jsem vám to mohla nafotit, ale uz jsem je vyhodila...uz byly prasknute, tak nemělo cenu nechavat...

hanka303
8. bře 2017

Ano je to jak píší holky, dolní vložka je vyndávání, plyšová ne. Mají vždy kolekci na podzim ty jsou zateplené a na jaro nezateplené. My jsme s nimi spokojené. Teď na jaře jsem koupila druhé, menší budu schovávat, nepopraskaly. Úplně první holínky měla dcera z Deichmannu a ty teda popraskaly