Jak odstraňujete hovínka z látkových plínek?
Ahoj, chci se zeptat jak odstraňujete hovínka z látkových plínek. Nebo spíš jak to udělat, aby se se špínou z nich člověk nedostal moc do kontaktu 😀. Takové stírání kuchyňskou stěrkou do umyvadla mi přijde dost nechutné..
Děkuju!
Holky, uvažuji o látkování. Hlavně kvůli ekologickému dopadu plen jednorázových.
Pokud to vezmu po té finanční stránce, jak to vychází s látkou? Jaká je potřebná základní výbava? Jakou "kosmetikou" je nutno ošetřovat pleny?
Plenky nás za rok u malé staly určitě min. 15000,- .. od roka ji učíme na nočník a od 15 měsíců má plenku jen na spaní, což se také snažíme eliminovat 🙂 takže po finanční stránce to neberu jako takovou ránu. Ale ta ekologie mě trápí.
@replykatee S tou výbavičkou je to právě obtížné...🙂 Jde pořídit za 4 tisíce (čtvercovky) nebo za 12 tisíc (kalhotovky) a nebo všelijak kombinovat..🙂 Pro takhle velkou holčičku bych koupila pár svrchnáků, čtverce, bambusové vkládačky a bylo by... pokud plánujete další dítko, tak bych klidně vzala i nějakou kalhotkovku, protože se využije..🙂
Peru na 60, v prášku Denk Mit z DM, Skladuji na sucho v kýbli s víkem, Počůrané házím do kýble, pokakané (bobek spláchnu) a přetřu žlučovým mýdlem a taky házím do kýble...
Odkud jsi? Nemáš možnost to někde okouknout naživo?🙂
@aklin Tak kdyby ti to nevadilo, mohla bych na tebe odkázat maminky z tvého okolí, kdyby se někde objevily/ozvaly nám na semináře? Budu ráda, když doporučím někoho, u koho budou v dobrých rukou?🙂
@filipatereza jsme z Čerčan u Benešova. Pokud by to šlo, okoukla bych moc ráda 🙂
Zase jsme se (asi i díky mě) dostaly úplně jinam... Moc prosím, držte se tématu. Děkuju

@filipatereza a rada bych poradila i dalsim maminkam ktere by mely zajem o latku.