Jak spinkají vaše miminka v postýlce? Rovně či zešikma?
Ahoj holky ted jsem se dozvedela ze by miminko melo mit podlozenou postylku nebo matraci tak aby spalo jakoby z kopce.Svagrova ted rodila v Krnove a vsechny postylky pry byli takto podlozene hlavne kvuli toho jak si ublinkavaji aby to nevdechli.Tak jsem nasla toto a prijde mi to super.Dole je foto.A jak to mate teda vy?

v porodnici meli zesikma postylky a na doma jsem mela klinek jak je na obrazku 😉
STačí podložit nohy postýlky. Uvidíš, jestli bude miminko blinkací, nebo ne.
Ze začátku jsem dávala ze šikma, ale strčila jsem pod matraci tlustou knížku, bohatě to stačilo.
Ten klinek už je moc, pokud nemá dítě reflux, tak není potřeba, když se miminko třeba po kojení dá na bocek.ale paušálně to dávat všem dětem je nesmysl
Pokud neblinká tak rovně. Ale pro jistotu dávám spát na bok, protože neodříhává tak si občas trochu ublinkne.
synek měl celkem velký reflux a tak jsme vypodložili jednu stranu postýlky - knížky pod nožky...ten klínek vypadá hezky, ale vypadá to, že matrace není rovná pak ne? tzn, že když miminko spí třeba na bříšku..tak je pak prohnuté a není to dobré na zádíčka?
@vrabcak0007 my ten klínek máme a přesně - matrace pak je prohnutá, takže na spaní na bříšku to není. Ale dá se snadno vyndat, což dělám, pokud ji chci položit v postýlce na břicho.
ale pokud mimi není nějak extrémně blicí, tak je klínek celkem zbytečný (u nás koupil tatínek, tak ho máme...), beztak pak mimčo tráví spoustu času na jiných rovných plochách - v posteli, na hrací dece....
Máme tento klínek - výška 7cm http://www.nejbaby.cz/p/klin-do-postylky-pod-ma... a máme do teď. Úhel není tak velký, účel plní a malý na něm klidně spí i na bříšku

Ahoj,moje děti spaly obě rovně,od příchodu z porodnice.Nikdy žádný problém nebyl 🙂