icon

Jaká značka papírových plen vám nejvíce vyhovuje?

raculka
29. srp 2006

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s různými značkami plen.
Já zatím vyzkoušela jen Pampers,Huggies a Tesco pleny (mimču je teprve 7týdnů).
Dost mě zaskočilo,že nejvíce nám zatím vyhovují Tesco pleny.
Přitom jsou fakt levné a v jednom testu DNES dopadly před 2 lety
skoro nejhůř 😒
Nemile mě překvapilo,že pampersky i Huggies nám často protečou 😅
Tak zatím používam nejradši ty Tesco ve fialovém balení,
zatím nemáme žádné opruzeniny apod.
Možná se to mění i věkem a tvarem hovínek??
A zkoušely jste třeba pleny z DM nebo DRoxi??
díky za tipy 😵

kombloudek
20. únor 2008

Ahojky,taky můžu doporučit buď tesco fialové,babylove(DM),babydream(Rossmann),babytime(Penny),Cien(Liedl),všechny jsou papírový a cenově skoro úplně stejně a jsou dobrý..A ty cien maj dokonce žlutý proužek na plíne a když se mimi počůrá tak zmodrá 😀

ketka
21. únor 2008

Nám bezvadně vyhovoujou Huggies Premium 😉

ammalka
21. únor 2008

Zatím používáme Pampers Sleep and Play, ty z DM Babylove jsme zkoušeli, ale ty byly hned proteklý skrz na skrz.

bananek
21. únor 2008

Děvčata tak my můžem používat jakékoli malá se mě ještě nepročůrala a ani neprokakala nevím čím to je používala jsem všechny co tu píšete a bez problémů tak že my se díváme jen po ceně ať zbytečně neutrácíme když nemáme problémy a ušetřené penízky věnuji dceři na pěkné oblečení 🙂

susik77
21. únor 2008

ahoj, my sme doteraz pouz. tesco fialove, boli sme strasne spokojni az na dnes-manzel kupil vcera fial. tesco-velkost 4 a hned prva plienka bola vnutri spinava-akokeby tam bola nasiaknuta krv al. spina-take hnede 😝
a na 2. bola ta spina na tych lepiacich pasikoch a zvonku...
asi prejdeme na ine plienky...
poradte za pod. cenu a rovnako dobre...

megee
21. únor 2008

my taky používáme fialové tesco plínky a jsem s nima spokojená, ještě se mi teda nestalo, že bych tam měla nějakou špatnou...

megee
21. únor 2008

ammalka taky my měly prozměnu zase hned proteklý sleep and play plínky 😀

frog
22. únor 2008

susik77 zkus ty co vypisoval kombloudek,jsou to všechno stejné pleny papírovky a za skoro stejnou cenu..

pai
1. bře 2008

Mně se moc osvědčily Pampers Newborn 😉 , pak jsem zkusila Pampers mini - a ty byly úplně jiné, zdaleka ne tak savé - nevyhovují nám, pochvalované fialové Tesco jsem dnes zkusila, ale hned dvakrát jí u nožiček protekly (možná je ještě moc hubená, ale jsou to ty nejmenší a ona váží už skoro 5kg, tak to by bylo divné, ne?),
bez problému používáme Babylove a úplně nejradši mám Háppy - pěkně sedí, pěkně se to vsakuje, neprotékají, jsou cenově prima 😉

sylvar
1. bře 2008

sleep and play, huggies premium, pampers active baby, z dm nám neseděli 😝 jiné jsem nezkoušela,pampers new born jak se narodila malá...

melani
1. bře 2008

ahoj ja mam rada plinky BELLA 🙂

sonije
1. bře 2008

Zkusial jsemm pampers, hugies, ale občas se u nich stalo, že se protrhly a vytekl gel.. Teď používáme Bella happy a jsou výborné, zůstali jsme u nich už třetí měsíc.. V akci v globusu se dají pořídit i za 200,-

kim
2. bře 2008

Tak já už vyzkoušela mnoho značek, ale nejlepší zkušenost mám s plenkami Babylove z drogerky DM a pak Huggies Premium, ale vadí mi ten smrad, když jsou nasáklé čůránkami - asi ten gel v nich 😖

kachnik
2. bře 2008

My jsme vyzkoušeli od mala Babylove mini, s nimi spokojenost. Tesco pleny fialové jsou dobrý, neprotečou, ale přijdou mi mezi nožičkami dost široké, Pampers Sleep & play do 6 kg hrozně slabé a vadí mi jak smrdí, nejvíc nám vyhovují Huggies různé druhy, už jsme u trojky a dobrý.

piculinka
Odpověď byla odstraněná
denousek
2. bře 2008

cauky holky....konečně se muzu taky vyjádřit když už mám zkušenosti....nej.sou huggies a vite proc??maji totiz na zadicach miminka elasticky pasek ktery presne kopiruje krivky miminka takze plenka neodstava od zadicek tudíž čůránky neprotečou miminku na zádíčka 😉

abinka
2. bře 2008

nazdar maminy,tak my jsme zkusily tesco, pamers sleep play.a s něma jsme spokojení. 😉

frog
2. bře 2008

Pai,já mám taky tesco a až teďka když vážíme 7,5 kg jsme přestaly používat vel. 3-6 kg,takže je docela možný že vám prostě byli velké kolem nožiček,takovouhle zkušenost mám já s pampers sleep snd play,katastrofa

marcax
4. bře 2008

Ahoj maminky, nejvíce nám vyhovují Fixies. 😉

jituska
4. bře 2008

Souhlasím s denouskem, Huggies Super flex!

f.nina
4. bře 2008

Tak my jsme měli snad všechny plínky co tady píšete a ani jedny nám prostě nevyhovovali,ale teď používáme plínky z obchodu Billa ty clever a jsme s nima maximálně spokojeni a cena je taky bezva 200kč 🙂

dask
10. bře 2008

Maminy, máte někdo zkušenost z plínkama z drogerie Rssmann?

petja
10. bře 2008

2-5 kg se dají pampers,ale teď mám 4-9 activ baby a ty jsou strááášný!!! Denně přepírám prokaděný dupky!!! Já teda přes den používám látkovky a jednor.jen na noc,nebo když jedem dál ven...spokojená jsem s huggies bezkonkurenčně! Ty pampers mi taky vadí jak jsou ¨parfemované¨fuj! DM Babylove 2-5 kg taky bezva!

ewelina
10. bře 2008

Ahoj, my používáme pampersky a nebo plenky Cien z Lidlu (cenově super). A když je správná velikost, tak jsou úúúplně v pohodě 🙂 😉

pomfrita
10. bře 2008

tak my jsme zkusili: sleep and play, fialový tesco plíny, happy, huggies classic a všechny byly úplně na prd!!! Protekly buď zádama nebo kolem nohou - hrůza, furt jsem prala. Spokojená jsem byla s Pampers newborn a Pampers 2-5kg, ale převážně používáme huggies premium - ty jsou fakt bezkonkurenční 😉 - teď už máme čtyřky (8-14 kg) a super

janickabez
11. bře 2008

Pamperskám u nás už odzvonilo...Newborn nám protíkaly okolo nožiček, a ted jsem koupila Active Baby a máme z nich uplně červenou prcinu 😠 (a to přebaluji snad častji než tesco plíny..cca co 2 hodiny)....takže šly na bazar 😒
Jinak fialový tesco OK, kupodivu modrý tesco (i když se tváří jako příšerná igelitka 😖 ) jsou taky OK, Happy taky OK , nejlepší byly Huggies a Fixies 🙂 ...dáváme je hodně na noc, plíny střídám, i přes den, mám pořád doma 2-3 dnuhy....ted jedem v látkových a v nočníku a na noc Huggies

minea
11. bře 2008

U mě vedou fialový teska, vždycky zkusím něco dalšího a dojdu k závěru, že ty teska jsou prostě nejlepší. Mám ještě dm babylove, abych je střídala kvůli otlakům - zdají se být taky v poho. Návštěva mi nakoupila tři balíky pemprsek active baby 4-9 kg a málem mě kleplo, když jsem zjistila, že jsou napuštěný sajrajtem - jdou z domu, bohužel, tohle já svýmu dítěti nedám. Nevíte, jak to s těma pemprskama je? To je jenom tenhle konkrétní model nebo parfémujou všechny??

hejdita
11. bře 2008

mne vyhovuji huggies

ewelina
11. bře 2008

Sleep and play parfemované nejsou ... a u nás obstály v pohodě.

nikitka26
11. bře 2008

tak my po téměř po půlročních zkušenostech jsme nejvíc spokojení s fialovými Tesco, na noc dávám Huggiesky super flex. Pampersky Active baby mám taky ještě jeden balík (darovaný 😖 ) a moc se mi do nich nechce, taky mi přijdou parfemovaný a nemají pružný pásek nad prdelkou.

Strana