Plenky s mřížkou, jaké značky je vyrábí?

ebra01
11. led 2016

Maminky, čekám druhé dítko a chtěla jsem se zeptat, jaké značky vyrábí plenky s tou mřížkou uvnitř. U první dcery si pamatuji, že to byly bílé Pampers a pak nějaké z tesca, které byly fakt super, ale co vím, tak se asi změnil obal a možná i název, takže je už nepoznám. Nebo jsou i další výrobci? Případně jaké můžete doporučit pro novorozence? Nejlépe, aby byly za lepší peníz 😉.
Nejvíc by mi vyhovovalo, kdyby měli v každém obchodě z každého druhu plenek jednu vzorovou vystavenou, abych věděla, co se skrývá pod barevným obalem 🙂.

ireniq
11. led 2016

Nevím, že by mřížku mely nějaké jiné než Pampers Premium (bílé) do vel.3, které ted "vylepšili" a mají jiný povrch... byla jsem s nimi moc spokojena a ani penez nelitovala, ty nove jsou prý horší (my už jsme na vel.4-5, ty jsou bez mrizky odjakživa)
S těmi vzorky v obchodech mě to taky napadlo, vystavene nebo i ke koupi minibaleni - možná to existuje, ale nikdy jsem to neviděla nabízet.
Jsem zvedava, jestli někdo doporučí nějakou "náhradu" za ty Pampers Premium, pro mě byly fakt top :-/

mysonek
11. led 2016

Plenky z Rossmana mají také mřížku, alespoň myslím. A dá se koupit balení o 2 plínách. Jinak teda nám Pampersky vůbec nevyhovovali, ta mřížka se lepila na zadeček.

eva118
11. led 2016

Na malá miminka jsou plenky s mřížkou z DM, pokud to teda nezměnili, raději si pořádně prohlídni obal, bylo to tam uvedeno.

ebra01
autor
12. led 2016

A nevíte něco o těch plínách Tesco? Mají mřížku? Popř. které jsou nejlepší (tuším, že mají víc druhů)?

mysonek
12. led 2016

Zelené Tesco mřížku nemají. Já je používám už na druhé dítě a jsem s nimi spokojená. Jinak teda mě ta mřížka přišla k ničemu, naopak u těch pampersek se lepila k zadečku.

ebra01
autor
12. led 2016

@mysonek děkuji. A nevíte, jaký je rozdíl mezi těmi zelenými a fialovými?
Ještě pokud může někdo poradit, na kolik by tak v průměru měla vyjít jedna miminkovská plenka vel. 2-3. Abych nekupovala zbytečně drahé. Prostě za jakou částku se vám zdají výhodné 🙂