icon

Jaká značka papírových plen vám nejvíce vyhovuje?

raculka
29. srp 2006

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s různými značkami plen.
Já zatím vyzkoušela jen Pampers,Huggies a Tesco pleny (mimču je teprve 7týdnů).
Dost mě zaskočilo,že nejvíce nám zatím vyhovují Tesco pleny.
Přitom jsou fakt levné a v jednom testu DNES dopadly před 2 lety
skoro nejhůř 😒
Nemile mě překvapilo,že pampersky i Huggies nám často protečou 😅
Tak zatím používam nejradši ty Tesco ve fialovém balení,
zatím nemáme žádné opruzeniny apod.
Možná se to mění i věkem a tvarem hovínek??
A zkoušely jste třeba pleny z DM nebo DRoxi??
díky za tipy 😵

kacka.va
14. kvě 2008

nám nejvíc vyhovujou Huggies. Ale jinak mám zkušenost, že i když máme 4 kg, tak většina plenek 2. velikosti 3-6 kg je nám velká, takže pořád kupujeme velikost jedna.

iris
14. kvě 2008

my používáme tesco pleny, jsou fajn, dobře drží,neprotečou a jsou levné..Tomík není opruzený.Jinak mám taky dobrou zkušenost s plenkami baby dream, dají se sehnat v Rossmanu za 219,--

minda
14. kvě 2008

Momentálně jsme Pampers 1 vyměnili za Bella Háppy Start a připadají mi lepší.

kyri
14. kvě 2008

ALANA - ekopleny z dm 😉

mysinka
14. kvě 2008

Alany jsou sice super eko a všechno, na čůrání taky, když jsou utažené, ale Mates z nich měl dneska hovňouse až za krkem 😀 😀 😀

mausi
14. kvě 2008

My mame jednoznacne nejradsi MOLTEX. Jsou eko, nebelene, bez zbytecne chemie, s cajovnikovym extraktem. 🙂

misalka
14. kvě 2008

tesco fialové - drží,neprotečou,malá se po nich neopruzuje a jsou levné 🙂

ivulinda
15. kvě 2008

nám vyhovují všechny plínky...nám je to jedno,ale používáme Tesco 😀

megee
15. kvě 2008

misalka ty už ses u nás v PV dlouho neukázala 😀, jinak souhlasím fialové tesco jsou nejlepší

misalka
15. kvě 2008

to víš,není toho času,co bývalo dřív,vždycky jen nakouknu,občas někde něco připojím...

panterka
15. kvě 2008

nám teď vyhovujou hápy 😉 měli jsme je v porodce, tak když jsme na ně narazili, tak jsme si je koupili a vyhovujou nám 🙂

annynka
15. kvě 2008

my ted zrovna mame huggies premium, ty s medvidkem Pu..vysly levneji na ks pliny nez ty fialove Tesco, mam pocit, ze tyhle huggies a fialove tesco jsou asi nejlepsi..

pitruskaskarolinkou
15. kvě 2008

buď huggies s Poohem nebo fialové Tesco - jednoznačně nejlepší pro nás - oboje na srovnatelné úrovni, kupujeme,podle toho, které momentálně vyjdou lépe cenově 😉

miksa
15. kvě 2008

tak já zatím nemůžu porovnat mimi čekáme v srpnu, ale máme už doma zásobu plenek pampers, pak tesko a hypernova

kamarádky si hodně chválí tesko fialové pleny prej jsou vážně dobré a cenově nejlevnější tak uvidíme jaké budou vyhovovat nám

jaku
16. kvě 2008

huggies premium a taky happy bella - jsou dražší, ale dají se sehnat dobře v akci, teď třeba ve spaaru dávají k nim i ubrousky zadarmo

bielanevesta
16. kvě 2008

Tak sme najnovšie začali používať Pampers s tými pružnými pásikmi a nemožem si ich vynachváliť zatiaľ super a na noc dávame stále Huggies super flex 😵

petamarketka
16. kvě 2008

Já také používám Tesco fialové. Jsou nej - teď jsme měli huggies - ty jsou takové divné a pampers nám jsou v naší váhové kategorii krátké - nedosáhnou ani k pupíčku. Tak máme Tesco. Právě je na ně akce za 209 Kč 😉

sylvar
16. kvě 2008

teď je akce v tescu na ty pampersky giant pack 359,- a myslím ty tesco pleny za 209,-ale ty my nekupujem

ivulinda
16. kvě 2008

ty Tesco fialové jsou nejlepší máš pravdu Market 🙂

kacka.va
16. kvě 2008

pitrusko: jojo, huggies s medvídkem Pú 😉, super je, že mají vzadu ten pérovací okraj, což mi přijde lepší, než jen to pérování u zapínání, protože se mi nikdy nestalo, aby měla malá pokakaná zádíčka.

tevina
21. kvě 2008

My už teda plínky nemáme,Tomovi jsou už 4 ale nejlepší jsou Huggies modrozelený,ne ty modročervený.Pružný pásky jsou super,teď je začali dělat i u pampersek tak jsem zvědavá 🙂

tevina
21. kvě 2008

tesco jsou taky dobrý,za tu cenu 🙂

mirka755
22. kvě 2008

když byla Anetka miminko, měla jsem Tesco pleny. Jakmile povyrostla a začala víc čůrat, tak jsme přešli na Pampers (klasika nebo sleep and play) a jsou bezva. Občas koupím i Clever pleny z Billy, neprotečou.

berunka
27. kvě 2008

ahojky holky, rada bych se pripojila do diskuse.Zatim jsem uplne v zacatku tehu, 8+1 tt, ale rada bych se zeptala,kolik prumerne za mesic spotrebujete baliku plinek u novorozenatka?

frog
27. kvě 2008

No na den jsem potřebovala tak 6-8 plen,takže tak asi 240 plen za měsíc..ale to bylot en první měsíc,pak se to zlepšovalo...teďka máme někdy 4 pleny na den,někdy 6,podle toho jak moc pije a kakyndí 😀

llucinka
27. kvě 2008

beru: No, u nás to bylo okolo 8 kousků. 🙂 Teď už je to lepší, spotřebujeme tak 5 ks. 🙂

janaboris
12. čer 2008

Zatím jsme zkusili sleep a play od pampers a ty byly docela dobré.Občas mi protekli přes zádíčka.Ale opruzený nebyl vůbec a pak jsme zkusili tesco a ty nám protíkají skoro pořád.Ale opruzený taky není.
Teď budem zoušet plenky babydream od rossmanna,tak jsem zvědavá.

frog
12. čer 2008

janaboris,myslím že budeš spokojená,jsou dobrý 😉

kristi
12. čer 2008

uz asi 5 mesicu jedeme jen v Pampers active baby, protoze jsou takovy slaboucky

Strana