icon

Jaké pleny používáte?

dominik18
27. říj 2017

ahoj maminky,

chtela jsem se zeptat,jake pleny pouzivate? Chtela bych si zacit kupovat nez se malej narodi,ale vubec nevim jakou znacku atd.

muzete mi prosim poradit?

dekuju moc

sticker
Strana
z2
klllarinka01
27. říj 2017

Ja uz vyzkousela tolik plinek a s zadnymi jsme nemeli problem..Pampers, Babylove, z Lidlu, Alberta sovickovy, Tesca, Happy Mimi..🙂 A pohoda. Spis kupuju co je zrovna v akci. A spis nez opruzeniny z plinek se malymu delaly z.kremu. jediny krem ktery muze pouzivat je Sudokrem. Takova mala rada 🙂 😉

dandaa
27. říj 2017

@bayt jako pampers má snad nejhorší recenze za poslední dobu ,u nás taky hrůza. Jinak v porodnicich dávají jak kde plenky . V Podolí třeba pár kusů a mě stačil malý balík 28ks na ty tři dny. .Doma jsem měla zásobu Dada plenek.

g_m
27. říj 2017

@dominik18 Když byla Baru malá, tak jsme měli Pampers Premium 1 a pak jsme zkoušeli další levnější Pampers a stály za houby, teď máme Dada a nedám na ně dopustit!!!

bayt
27. říj 2017

@dandaa Naopak jsem na ty Premium care našla nejlepší recenze, většinou nejmenší riziko opruzenin.

dandaa
27. říj 2017

@bayt tak zrovna u plenek bych recenze necetla,každé miminko je úplně jiné. Náš měl z premium care odreny pytlík a šílene opruzeniny a Vše mu z nich proteklo .V okolí je používá jen jedna maminka.

zmrzlinka
27. říj 2017

Za mně nej Lidl pleny,ale je to hodně individuální.

bayt
27. říj 2017

@dandaa právě jsou s nimi spokojené i kamarádky, ale jak píšeš, každé mimčo je jiné, tak jsem zvědavá, co bude sednout našemu 🙂

lucajda17
27. říj 2017

Vyzkoušela jsem bílé Pampers na první měsíc- za mě super,potom zelené pampers jen na noc,používám do teď,jiné značky vždycky protekly.Na den jsem používala oranžové Pampers,úplně hrozné nejsou,potom Magics,Tesco,Albert,Dada-za mě dobré všechny.Vyzkoušela jsem i Heppy mimi a Whiekis nebo jak se to píše z kauflandu a ty už kupovat nebudu,nemají pružné pásky a špatně se s nima pracuje.Za mě úplně nejhorší plena Napy nebo Nany,je to druhá jakost a každá druhá v balíku úplně na h....Jinak co se týká zásob,tak já jsem blázen,nakoupila jsem ještě v těhotenství po akcích tolik plen,že jsem se nestarala 10 měsíců,měla jsem štěstí a malé seděly všechny.

Strana
z2