Jaké pleny používáte?
ahoj maminky,
chtela jsem se zeptat,jake pleny pouzivate? Chtela bych si zacit kupovat nez se malej narodi,ale vubec nevim jakou znacku atd.
muzete mi prosim poradit?
dekuju moc

Za mně nej Lidl pleny,ale je to hodně individuální.
Vyzkoušela jsem bílé Pampers na první měsíc- za mě super,potom zelené pampers jen na noc,používám do teď,jiné značky vždycky protekly.Na den jsem používala oranžové Pampers,úplně hrozné nejsou,potom Magics,Tesco,Albert,Dada-za mě dobré všechny.Vyzkoušela jsem i Heppy mimi a Whiekis nebo jak se to píše z kauflandu a ty už kupovat nebudu,nemají pružné pásky a špatně se s nima pracuje.Za mě úplně nejhorší plena Napy nebo Nany,je to druhá jakost a každá druhá v balíku úplně na h....Jinak co se týká zásob,tak já jsem blázen,nakoupila jsem ještě v těhotenství po akcích tolik plen,že jsem se nestarala 10 měsíců,měla jsem štěstí a malé seděly všechny.

Ja uz vyzkousela tolik plinek a s zadnymi jsme nemeli problem..Pampers, Babylove, z Lidlu, Alberta sovickovy, Tesca, Happy Mimi..🙂 A pohoda. Spis kupuju co je zrovna v akci. A spis nez opruzeniny z plinek se malymu delaly z.kremu. jediny krem ktery muze pouzivat je Sudokrem. Takova mala rada 🙂 😉