Jakou velikost oblečení vybrat pro novorozence?
15. čer 2024
Ahoj, chci se zeptat, jake velikosti nakupovat pro novorozence, na netu jsem nasla je zacit vel. 56, ale od kamaradek zase, ze pry mam koupit i 50. Je to me prvni, prd se v tom vyznam 😅 a nechci kupovat zbytecna kvanta neceho, co je zbytecne.
Ano s manzele jsme oba prckove (ja 160cm on 165cm), ale to neni zaruka, ze mimco se narodi mrnavoucke.
Chci se teda zeptat, 50 ano? A pokud ano, kolik toho tak? Ostatnich mam ze treba nevim 7 ks od vel. 56 bodycek kratky rukav, 7 dlouhy.. atd..
Dekuju 🙂
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

Z vlastní zkušenosti, hlavně na začátek méně a vždy můžete dokoupit.
Hlavně jsem se poučila, že dokud neseděl, tak nic přes hlavičku, to byl důvod k breku a teď je úplně zlatý, když mu něco přes hlavu dávám. Takže zavinovací. Skvělé jsou poludupačky, nesvlékala jsem ho celého, jen spodek. Dlouho nenosol ani ponožky, až když se poprvé otočil. Abych nebránila přirozenému psychomotorickému vývoji, tak začal dupačky nosit už jen na noc. Tak cca 3 až 4 mesíc. Pepco je dobré, Lidl se vytáhá, ale je fain, Kik je na hubené, nejlepší cenou i kvalitou je pro mě Tesco.
Omlouvám se za elaborát, ale lituji, že mi ho někdo taky nenapsal, neměla bych milion zbytečných věci 🤷.