Jakou zábranu na postel s odklápěcí matrací?

xhamr03
3. únor 2015

Ahoj maminky, chteli bychom dcerku dat do velke postele s odklapecim uloznym prostorem, ale nemohu najit vhodnou zabranu. Rost je spojeny s matraci,takze mezi matraci a rost se zasunout nic neda (jedine skripnout do ulozneho prostoru) a bocnice postele take neprecniva, aby se na ni dalo neco nasadit. (Viz foto) Vrtat do postele nemuzeme,protoze bydlime v najmu. Dceri je rok a pul, vcelku se mele nez usne a behem noci taky. Slezat umi sama po nohach folu. Uz jsem prosla snad vsechny zabrany i cestovni a stale nic nevyhovuje. Resily jste to nektera z vas? A jak?

petule12
3. únor 2015

@xhamr03 my jsme to řešili židlí 😉

evulinkab
3. únor 2015

@petule12 taky bych to tak videla🙂

xhamr03
autor
4. únor 2015

Hmmm...zidle me napadla jako nouzovka, ale predstava, ze ji kazdej vecer davam k posteli a necim zatezuju, at ji neposune.. navic mame zidli s velmi uzkym operadlem, takze bych musela shanet jinou.
Nevite, jak fungujou ty zabrany s popruhama? Chicco ji dela - foto zde http://www.perinbaba.sk/zabrana-na-postel-95cm.htm . , ale ty popruhy neobejmou celou matraci. Zacinaji na koncich tech pacek.. K cemu teda maji byt?

heduska82
4. únor 2015

@xhamr03 A nešlo by k posteli přistrčit nějakou skříňku?

eva118
4. únor 2015

Asi nebude pasovat žádná zábrana. Já bych to řešila asi tak, že bych vedle postele měla skříň, nebo jiný nábytek , pokud to jde, a mezi tu skříň a postel bych zasunula boční díl z rozebrané postýlky. Kluk má na posteli zábranu, ale protože je velký vrťoch, tak jsem mu ještě do volného prostoru, kde zábrana už není, dávala na noc složenou deku- párkrát se mu povedlo spadnout .

xhamr03
autor
23. únor 2015

Skrinku bychom extra kupovali taky, ale dobry napad to je. Oblozit dekama a improvizovat s jinym nabytkem - nic jinyho asi nezbyde. Dik vsem.