Je lepší bryndák ze silikonu nebo plastu?

ela90
27. čer 2018

maminky poraďte s jakými bryndáky jste spokojené? Pro dítě rok a víc. Teď se nám po krátkém používání roztrhla tescoma. Tak přemýšlím jaký koupit jiný. Ale chci aby byl omyvatelný s "korýtkem" 🙂 díky za odkazy a názory.

leniczka23
Autor odpověď smazal
Zobraz
leniczka23
27. čer 2018

Kupovala jsem v Ikea krokodyla. Stoji par korun. Snad jeste maji.

ela90
autor
27. čer 2018

@leniczka23 Ikeu máme daleko :( . Leda přes eshop pokud se tak vyplatí jedna věc 😀

leniczka23
27. čer 2018

@ela90 nevyplati, jsou to svinaci, chtej 600..

lucimal
27. čer 2018

Za mě jedinečný - Sassa s plastovým odepínacím korýtkem za cca 180Kč. K objednání na více e-shopech. Máme stejný i bez plastového korýtka, pouze s látkovou kapsou a ten není tak dobrý. Ale používáme až tak od té doby co syn sám jí, třeba od roku a půl. Pro menší je myslím velký a korýtko by mu mohlo vadit. Vyzkoušeno několik silikonových různých značek a žádný nevyhovoval jako tento.

ela90
autor
27. čer 2018

@lucimal a co umývání? dívala jsem se že pod tím je podšité froté. tu tescomu jsem celou spláchla vodou. a na další jídlo to bylo suché, nebo jsem utřela.

lucimal
27. čer 2018

@ela90 Já po jídle otřu ubrouskem, korýtko odepnu celé umyju a až večer bryndák v ruce přemáchnu. Nijak extra neždímu a vždycky je do rána suchý. Příjemný materiál z druhé strany beru jako výhodu. Ty silikony syn nesnesl. Bryndák má perfektní tvar, jsou i ramínka pokrytá, nikde přitom netrčí. I na Heurece jsou na něj výborné recenze, podle toho jsem také vybírala.

jbzirafa
27. čer 2018

Mám zkušenost se sady froté +plastoveral koryto a pro větší silokonove. Menším dětem lépe sedlo tvarem a velikosti sassy ale denne jsem bryndák nepřála takže ty zbytky jídla nechaly u krku stopy a byl cítit, ta údržba je těžší a suche zipy také nevydržely jak bych potřebovala (starší děti strhavaly -sundavam samy ).na silikon si nemůžu stěžovat. Dobře omyvatelný, měkký (prizpusoni se na tělo i stolu, zidlicce, na cesty skladny a vydrží. Nevyhoda (někdy )je v menší velikosti a mělčím korytku a je už na větší krk (pro sedící roční dítě v pohodě ).nabrynda se tedy i pod a kolem bryndaku, pridavam na klin plenku nebo utěrku.mam značku izopa ale budou i lepší.

reza1986
30. čer 2018

ja jsem od sve mamky dostala obycejny brindak z plastu a nemohu si ho vynachvalit... umyjes a je jak novy 🙂 myslim si, ze nestal ani hodne penez.. a vim ze v ikee se daji sehnat taky, ale to my mame z ruky...