icon

Kosmetika pro atopická miminka, jakou používáte?

eldudova
19. bře 2017

Ahoj holky,
Jakou pouzivate kosmetiku pro sve atopicke miminka? A co ciste bambucke maslo? Mate nekdo zkusenosti? Slysela jsem ze pomaha. My jsme dosly od kozni a mame suplik plny vzorku tel.mlek.ale moc se mi to na ni zbytecne patlat nechce,at ji jeste neprihorsim.jeden vzorek je tak na 2x a rada bych taky nechala pokozku dychat. Doma mame z drivejska biodermu atoderm,vylecila nam potnicky,ale tentokrat je to tel.mliko bez ucinku,spis zhorsuje

Strana
z2
eldudova
autor
30. dub 2017

My jsme meli uplne to stejne,locoid 5dnu,pak par kremu vzorky,mast od kozni a nic,ja mela mesic vsemozne diety.Zabral Klorane bebe cold creme okamzite jiz ze vzorku! Dokoupila jsem jeste klorane bebe sprchovy gel, jinak pomohlo stridat s bepanthenem a trosku sudocremu na zadecek. Zmizlo to uplne,pak se zas ibjevilo na tyden na zadickach a loktech,ale po mazani klorane + bepanthen zase cista a hladka.zmenila jsem i praci gel-drive lovela,dnes young&blue gel z mycich orechu a avivaz ocet s teetrea olejem.koupu malou co 2dny. Momentane to ma super,mazu preventivne taky skoro obden.at si na to ta kuze zase moc nezvykne a priste to zase zabere.

odula
30. dub 2017

@gabriella85871316 přesně. La roche posay lipikar baum ap. Ještě jsem nenarazila na nic lepšího a to jsme taky zkusili mraky.

mirrina
1. kvě 2017

@eldudova tak skusime to i my! Chcela som kupit Buodermu ale skusim ten Klorane. Diky za radu. Ja periem v mydlovych vlockach uz 2 mesiace.

eldudova
autor
24. kvě 2017

Jinak zeny! Bezvodny lanolin! Na exem a opruzeni hotovy zazrak! Mazeme dale klorane kosmetikou ( ale po mesici pouzivani nebyla jiz tak ucina) a koupeme co 2dny ve vode s troskou soli z mrtveho more a vypada ze funguje.

mirrina
24. kvě 2017

my nemame sancu ani skusat nieco nove lebo mame oslabenu imunitu a ekzem po celom telicku a akonahle cca dva dni bez liecby od lekara, tak sa dost rychlo cely vyhodi zas po celom telicku😥 Dva krat sme boli uz na nemocnicu...

eldudova
autor
25. kvě 2017

@mirrina
To je mi lito. :( Ten bezvodny lanolin je ciste prirodni.konzistenci skoro voskovy.zkuste mazat treba jen na kousicku treba nozicky par dni a uvidite. Nam zase od doktora nic nepomohlo.s kottikoidy jsem odmitla a nepouzivame je. Preji vam at najdete zpusob pro vyleceni.

mirrina
26. kvě 2017

@eldudova dakujem aj vam hodne zdaru🙂

berna90
24. led 2019

@eldudova dobrý den, na atopický ekzém je nejlepší kosmetika od české firmy Eurona,mohu podat bližší informace 🙂 nebo se přidejte na moji fb skupinku Čístý domov (Šárka Berná)

Strana
z2