icon

Koupací plena, plavky nebo koupací kalhotky?

zanri
22. lis 2015

Nemám ráda veřejné bazény, nicméně se mi naskytla výhodná nabídka na návštěvu tohoto zařízení a chystám se tam kvůli malému zajít (17 měsíců, 11kg, vel. 86-92, pořád nosí plínku) - dotaz zní - stačí mu dát do toho brouzdaliště (jinam ho stejně kvůli věku nepustí) jen plenu do vody? (mám babylove), nebo přes tu plenu dát ještě plavečky? V návštěvním řádu se uvádí, že musí mít děti od 1-3 let plavky s gumičkou v pase a nohavičkách, ale podle mně to nestačí☹ Vím, že ideální by asi byly koupací kalhotky, ale ty pořídit nestihnu a ani asi za ty peníze nechci. Jak jste to v tomto věku u dětí řešili? Děkuji za odpovědi.

Strana
z2
jessika
22. lis 2015

@zanri Jo a teď dočítám, že máte i jednorázovky. Určitě jim na bazému vadit nebudou, i když v řádu píšou o plavkách.

zanri
autor
22. lis 2015

@jessika ale já mám 5ks koupacích plen, a to nejsou papírovky...takže nepotřebuji žádné kusovky kupovat

leniczka23
22. lis 2015

@jessika Myslela jsem to spíš tak, že dokud bude čůrat kde se mu zachce bude mít pleny a nebudu kupovat plavky, konkrétní důvod k tomu vybrat si pleny je ten, že chodíme málo. Nehlásám tady že plavky jsou špatné. Ty kojo plavky jsme zkoušeli na dovče a v pohodě. Ale když jdem do bazénu jednou za rok nebudu kupovat každý rok nové.. Logicky.. A o to šlo i zakladatelce.. hezký večer..

jessika
22. lis 2015

JO, jak píšu výše, dočetla jsem později.....
Ale ty koupací pleny jsou papírové, ne? Jednorázovky... Nebo jaké myslíš?

zanri
autor
22. lis 2015

@jessika jsou igelitové

zanri
autor
22. lis 2015

@jessika mám tyto 3 druhy (ty barevné jsou asi z papíru, ty bílé zvenku igelit, uvnitř papír)

jessika
22. lis 2015

@zanri Tak on je idelit i v normálních jednorázových plenách, že.... Tohle jsou plavací papírovky Babylove, bílé nevím, ale na fotce mi připadají jako klasické pleny, ne koupací.... Aby se z nich neudělal pytel, až zgelovatí.

zanri
autor
22. lis 2015

@bajana, @blondynka400, @leniczka23, @jessika moc vám všem děkuji za odpovědi a přeji hezkou noc 😵

zanri
autor
22. lis 2015

@jessika Jasně, ale je uvnitř, ale igelit zvenku? Používáme běžně plínky Pampers a z Lidlu a ty jsou z lícu i rubu papírové... no těch bílých mám víc, takže prubnu pro jistotu doma ve vaně😀

konidana
23. lis 2015

@zanri to bílý je obyčejná jednorázová plena, ty barevné budou koupací:D

zanri
autor
23. lis 2015

@konidana Vážně? Měla jsem to všechno v jednom balíčku🙂, tak děkuji!

konidana
23. lis 2015

@zanri no vypadá tak. kdyžtak to radši otestuj🙂

zanri
autor
27. lis 2015

Tak už to máme za sebou🙂 - 2 a půl hodiny cachtání v brouzdališti a jen s tou modrou koupací plínkou 😉 , ano, nacucaná vodou byla, ale nic hrozného, takže pro příště už vím, co vzít. Děkuji za účast v diskuzi a za rady 😵

Strana
z2