Lehátko/houpátko pro miminko
Ahoj holky, chtěla bych pořídit pro malého lehátko, jaké máte doma vy? Jaké se vám osvědčilo? Děkuji za rady
@komarnice Bohužel typ na něm není uveden a krabici už od něj nemám,ale myslím,že všechny jsou stejné, možná jen, že některé jsou do 9kg a jiné do13 kg a pak se liší asi potahem,ale mechanismus , který děti tak milují je pořád stejný.
Jestli můžu poradit vemte do 13kg,ať můžete používat i hako jídelní židličku pro případ ,že vám ještě prcek nebude sedět 🙂
Za mě také babybjorn, sice cena vysoká ale manipulace a praní na 1. I sebou na cesty super. Využili jsme v rodině na 3 děti a ještě jsem ho prodala za dobrou cenu. Investice se opravdu vyplatí. Dcera v něm byla spokojená.
@komarnice ja dávala po krmení protože hrozne blinkala a když byla neklidna pokud tam nebude půl den tak se nic nestane vše s rozumem ale za me nejlepší lehatko manzel se sice netvaril a to jsem ho kupovala ještě levnější než je teď ted docela podrazilo ale říká že jedna z nejlepších investic a mam to klasické růžové
@komarnice my jsme ho kupovali později, protože před tím jsme měli ještě Nuna lehátko, ve kterém se malému vůbec nelíbilo,tak jsem byla trochu skeptická. Myslím,že někdy mezi 3.-4.mesicem a byla to láska vna první zhoupnutí 🙂
Přesně jak píšeš,třeba 3-4x denně pro těch 15-20 minutách, když člověk potřebuje něco udělat 😉

Babybjorn.... investice se opravdu vyplatí.
Za mě jednička 🙂 a to jsme jich vyzkoušeli vic