icon

Lehátko/houpátko pro miminko

25. črc 2021

Ahoj holky, chtěla bych pořídit pro malého lehátko, jaké máte doma vy? Jaké se vám osvědčilo? Děkuji za rady

mzb
25. črc 2021

Babybjorn.... investice se opravdu vyplatí.
Za mě jednička 🙂 a to jsme jich vyzkoušeli vic

zuzroko
25. črc 2021

@mzb muzu jen souhlasit, babybjorn naprosty TOP a to si do nej dcera vleze jeste ted v roce a pul ☺️

komarnice
25. črc 2021

@mzb muzu se zeptat jaky typ jste meli? dekuji moc 🙂

mzb
25. črc 2021

@komarnice Bohužel typ na něm není uveden a krabici už od něj nemám,ale myslím,že všechny jsou stejné, možná jen, že některé jsou do 9kg a jiné do13 kg a pak se liší asi potahem,ale mechanismus , který děti tak milují je pořád stejný.
Jestli můžu poradit vemte do 13kg,ať můžete používat i hako jídelní židličku pro případ ,že vám ještě prcek nebude sedět 🙂

chaira
25. črc 2021

Za mě také babybjorn, sice cena vysoká ale manipulace a praní na 1. I sebou na cesty super. Využili jsme v rodině na 3 děti a ještě jsem ho prodala za dobrou cenu. Investice se opravdu vyplatí. Dcera v něm byla spokojená.

komarnice
26. črc 2021

@chaira a od kdy jste do nej deti davaly prosim? 🙂 jsem prvorodicka a vsude ctu, jak to ma spatny vliv na jejich zadicka atd. A me zase prijde, ze by to mohlo pomoct, kdyz si budu potrebovat uvarit atd. Treba na hodku denne max?

komarnice
26. črc 2021

@mzb dekuji moc a od kdy jste do nej deti davaly prosim? 🙂 jsem prvorodicka a vsude ctu, jak to ma spatny vliv na jejich zadicka atd. A me zase prijde, ze by to mohlo pomoct, kdyz si budu potrebovat uvarit atd. Treba na hodku denne max?

terezia10
26. črc 2021

@komarnice ja dávala po krmení protože hrozne blinkala a když byla neklidna pokud tam nebude půl den tak se nic nestane vše s rozumem ale za me nejlepší lehatko manzel se sice netvaril a to jsem ho kupovala ještě levnější než je teď ted docela podrazilo ale říká že jedna z nejlepších investic a mam to klasické růžové

komarnice
26. črc 2021

@terezia10 takze jste davala hned od narozeni? 🙂 nebo az treba od nejakeho mesice? dekuji moc

mzb
26. črc 2021

@komarnice my jsme ho kupovali později, protože před tím jsme měli ještě Nuna lehátko, ve kterém se malému vůbec nelíbilo,tak jsem byla trochu skeptická. Myslím,že někdy mezi 3.-4.mesicem a byla to láska vna první zhoupnutí 🙂
Přesně jak píšeš,třeba 3-4x denně pro těch 15-20 minutách, když člověk potřebuje něco udělat 😉

chaira
26. črc 2021

@komarnice od 3m dítěte,byla v něm když jsem potřebovala uvařit uklidit věnovat se synovi

terezia10
26. črc 2021

@komarnice ano hned