icon

Největší kulatý dudlík. Poraďte

petaska
23. lis 2007

Ahojky holky! Prosím poraďte-sháníme co největší kulatý dudlík. Používali jsme baby novacký, ale ty se dělají jen malinký a vydudlaj se do maxi velikosti a malej mi prostě žádný novinky nechce...Tak chcem vyzkoušet co nejvíc druhů. Díky moc 😉

petaska
autor
24. lis 2007

Bielanevesta díky, ty kytičky jsme zkoušeli a nic. ale zkusím ještě ty silikonový z toho druhého odkazu. Nikde jsem na ně nenarazila, tak zkusím objednat přes naší lékárnu...

gabca1
24. lis 2007

V Tescu jsme koupili 2 kulaté dudlíky, jednen za 14 korun, jsou velký dost myslím. Mají úspěch, jiné nechce a to tu mám další dudlíky asi za 300 korun. 🙂

petaska
autor
24. lis 2007

Gabca a jaké to jsou dudlíky? Myslím značku... Tesco?
Jinak dalších dudlíků máme asi patnáct, z toho asi pět odzkoušených a odmítnutých a ty další jsme ani nerozbalovali. 😒

niega
24. lis 2007

Ahoj, my jsme v lékárně mívali obyčejné latexové dudany od Vulkánu - malé kytičky a větší míša. Ti míšové byli buď spláclí (rozuměj anatomický), anebo kulatý. Mám pocit, že Vulkán dělal běžně velikost 1 a 2 a občas došla i velikost 3 (a to Ty asi chceš, ne?). Kdyžtak popros u vás v lékárně, aby ti to objednali, ok? 😉

niega
24. lis 2007

Jo a teď jsem koukala ještě na www.lekarna.cz, že Baby Nova dělají nejenom velikost 2, ale taky 3 - tak to už vám snad musí stačit, ne??? 😀

petaska
autor
24. lis 2007

Vím, Baby nova dělají trojky, ale jsou to ty kytky a ty nám nechutnají. Měli jsme ty vytahovací latexáky a ty se dělají jen malinké...
Ale na ty Vulkány mrknu, díky 😉

gabca1
25. lis 2007

petaska - já nevim přesně značku, jsou takový žlutý, jiný tam za tu cenu nemají, Tesco to, ale není. Viděla jsem je i v drogerii Teta, tam ho měli asi za 20 korun žlutý i modrý. G.

petaska
autor
25. lis 2007

Gabca díky, kouknu se po nich 😉

ladyx
7. zář 2016

Máme stejný problém, myslela jsem, že malou zvyknu na nový, ale po půlhodině zoufalého pláče jsem jí vrátila ten hnusný obří produdlaný. Bojím se chvíle, kdy v něm vydudlá díru a jdu hledat, pátrat po novém.

sonja01
7. zář 2016

@petaska Syn taky začínal na BabyNova, nelíbily se mi, ale našla jsem od Suavinex - taky kulatý, latex, https://www.ondalek.cz/suavinex-siditko-kulate-... dělá se ve dvou velikostech a třech barvách. Pak jsme zkoušeli od Lovi , typ dynamický, ve dvou velikostech, ale jsou silikonové a ne úplně kulaté, ale celkem velké https://www.slune-cz.cz/lovi-dudlik-silikonovy-.... Jak je starší, začal tolerovat i jiné tvary, např. MAM.

lichtakova
7. zář 2016

MAM nebo Lovi,ty jsou velke. Difrax ma jeste jeden kulaty dudlik 18+,ale tezky,protoze neni duty-ma byt na "okousani".