icon

Ohebné a lehké botky pro první krůčky v zimě

pomfrita
14. lis 2011

ahoj maminy, malá právě začala ťapkat, chci jí pořídit botičky (zimní) - u nás v HK je to už docela přebrané, uvažovala jsem, že bych objednala přes internet....můžete mi, prosím, hodit odkazy, ne na značky, ale přímo na určité botky - musejí mít ale ohebnou podrážku..zatím jsem narazila na samé tvrdé 🙄 , celkem se mi zamlouvaly jen superfity, až teda na tu cenu....díky moc 😉

janinka1987
14. lis 2011

My máme Essi - je to česká kvalitní značka a ty botky nejsou takové tvrdé a velké jako ostatní zimní botky - uvnitř ale mají kožíšek, takže teplé jsou 🙂 Máme přímo tyto: http://www.detskaobuv.cz/katalog/zimni/970-zimn... ty ale nedělají v malých velikostech. Co jsem ale koukala, tak všechny Essi mají podobný tvar. Stejně bych je ale asi nejdřív vyzkoušela...

pomfrita
autor
14. lis 2011

děkuju za odkaz....jsou pěkný, takový prďácký 🙂)) ale já teda potřebuju šněrovací a velikost 20....od essi jsem kooukala na dvoje, jedny měli podrážku absolutně neohebnou a druhý jakž takž, ale taky ne podle mejch představ 😖

jmisa
14. lis 2011

@pomfrita u nás teda od mala jenom Superfity, jsou lehké, ohebné, nepromoknou, ale to u vás zatím asi není podstatné. cena je vysoká, ale zase je dobře prodáš.

pomfrita
autor
14. lis 2011

jj, ty superfity se mi zamlouvaly...jen pokukuju, co by ještě připadalo v úvahu, díky 😉

jop
14. lis 2011

@pomfrita superfity mají opravdu nejohebnější podrážku, kterou jsem kdy viděla. My jsme koupili na letošní první "chodící" zimu zn. Richter, tak jsem zvědavá.

pomfrita
autor
14. lis 2011

@jop jj, máš pravdu....já jsem teda nějaký ohebný viděla, ale ne u zimních bot 😉 značku richter ani neznám 😕

weri1
14. lis 2011

máme superfity a zatím dobrý, jsou lehounký, ohebný, zatím je v nich teplo, uvidíme dál....

weri1
14. lis 2011

a hlavně by měly být nepromokavé, když mají goretex, takže koupě se určitě vyplatí

weri1
14. lis 2011

@pomfrita a bez vyzkoušení bych nebrala, každá botka je jiná

pomfrita
autor
15. lis 2011

tak jsem včera v deichmannu ppořídila, měli v akci jen dvě velikosti za super cenu 549,-, původně 900,- a goratex mají, jen jsou na sucháče a já chtěla zavazovací....tak snad to půjde 😉 jsou mnohem ohebnější než superfity, fakt mám radost 🙂

pomfrita
autor
15. lis 2011

kecám - v humanicu a je to značka kovo 🙂