icon

Opalovací krémy Daylong. Máte zkušenost?

kacka79
6. dub 2009

Moc prosím o radu, máte někdo zkušenosti s těmito krémy?? Byly nám doporučeny, syn má citlivou pleť, jen mě zajímá jestli jdou roztírat a nenechává bílé mapy, nerada bych koupila další krém za 400 CZK a vyhodila ho do koše. Děkuji

petra.vavra
6. dub 2009

my jsme s ním moc spokojeni.mapy nenechává a opravdu chrání. není nijak hutný. určitě výhodná investice 🙂

pipisek
6. dub 2009

Ahoj, já ho měla loni i předloni... faktor 40 a byla jsem spokojená, já sama jsem atopik (nyní v klidovém stádiu od prvního porodu před 10 lety..a pořád dobrý) a starší dcera je atopik po mě, takže se s tím maže ona i malá. A malou jsem mazala hned po porodu, narozená je na konci července, takže jsem jí musela mazat prakticky hned. Roztírat šel dobře a ani skvrny nedělal. Já hodnotím pozitivně, letos do něj půjdu zase...už abych ho koupila, co? 😝
Každopádně počkej ještě na další reakce....

pipisek
6. dub 2009

A je fakt, že je takový řidší a tudíž se troškou namaže docela velká plocha...

pebi
6. dub 2009

já jsem mazala Anetku daylongem spf40 v Egyptě a 100% spokojenost 😉 ...nemám žádné výhrady

berynka
6. dub 2009

Ahoj, my ho používaly loni a letos zase budem. Dcera se ani jednou nespálila 😉 . A i když je s vysokým faktorem, tak se roztírá velice dobře, jak píše Pipisek, je spíš řidší 🙂 .

janinac
6. dub 2009

Ahoj, používáme stejný krém už od narození a fakt ho chválím a doporučuju. 😵

matru
6. dub 2009

My ho používáme už dlouho a velká spokojenost. Letos jsem koupila pro malou Daylong kids 40 faktor 😉

zevina
6. dub 2009

daylong kids 40 a naprostá spokojenost, obvykle stačí namazat 1x denně, je voděodoloný, u moře jsem mazala častěji, naprosto bez problémů zvládnul i tuniské sluníčko (mmch, tam byl u českých maminek jeden z nejpoužívanějších 😉 )

kacka79
autor
6. dub 2009

Holky děkuji moc!!!! Určitě zkusíme

lennis
6. dub 2009

Letos ho chci taky koupit, loni jsem koupila Avene, mělo by to být absolutně bez chemie a pro citlivou pleť a bla, bla, bla, původně jsem chtěla daylong, ale v lekárně mi narvala tenhle, že má ještě lepší složení, super chránil, ale špatně se mazal a pak dostával dolů, fakt držel!! Letos jdu taky do daylongu 😀

lenkabu
6. dub 2009

Koupila jsem ho předevčírem a naprostá spokojenost

kacka79
autor
6. dub 2009

tak holky díky, už ho mám 🙂

sonije
6. dub 2009

Jestli můžu ještě poradit, Adík se taky osypává po kdečem, takže máme La Roche Posay pro děti, faktor 50. U moře mu stačilo za celý den 2x namazat a byl chráněný i po koupání.. Prostě skvělý kr¨ém, který se i dobře roztírá..

kacka79
autor
7. dub 2009

sonije díky, my jsme právě u moře vyzkoušeli krém od seba med a po tom se mi osypal, pak nějaký hodně drahý - zapoměla jsem název - ten nešel vůbec roztírat... no krizovka

peta.cz
7. dub 2009

Daylong je super - dobře se roztírá, ale mě se tedy po něm obarvily plavky 😒 Měla jsem 40tku a jak jsem namazala prcka a vlezli jsme spolu do bazénu, tak jak jsem ho měla na ruce a naplácnutýho na prsách, tak se mi obarvili plavky do žluta..nižší faktor to neudělal...ale jinak do něj půjdu zase..

martule20
9. dub 2009

Jsme s ním maximálně spokojení! Sama léta používám daylong 16, pomáhá mi na puchýřky ve výstřihu od sluníčka 🙂 Malé jsem už loni koupila Daylong 40 a super! Mažu si s ním obličej někdy taky, krásně voní a dlouho
vydrží. U prcků je důležitý, že vydrží i když vlezeš do bazénu nebo ho otřeš. Ale stejně během dne mažu ještě jednou 🙂

kalerat
9. dub 2009

Já ho koupila minulý rok a velká spokojenost, až dojde tak zase koupíme 🙂

lena27
29. dub 2009

výborný krém, jiný už nechci. ráno namažeš a máš pokoj - nesmývá se vodou. určitě dobrá investice

agatka77
1. kvě 2009

tak my měli Daylong for kids,faktor 40 a to ještě pro citlivou pleť a malý měl po něm šílené rudé fleky,otekl jak číňánek,hořel a do druhého dne se mu to celé slilo v jeden celek,ani skoro vidět nemohl.takže asi alergie.zajímavé je,že jen na obličeji,na ručičkách reakci neměl žádnou.vůbec nevím,čím ho mazat,zatím mu obličej nemažu teda ničím a nosí kšiltovku i s postranicema,nebo široký klobouček ☹

já sama jsem Daylong používala i na sobě a v pohodě 🙂

mkr
2. kvě 2009

ahoj, my ho používáme a jsem moc spokojená, s malou jsme vloni byli na djerbě a ani se trochu neopálila 🙂, jen když natíráš třeba obličej sundej čepičku, mně se bílou už podařilo krémem obarvit

peige
6. kvě 2009

My jej používáme řadu let, taky nám byl doporučen a to kožní dr. Je výborný pro atopiky. Používáme i mlíčko po opalování. Ta firma se snaží a většinou skoro každý rok přidá nějaký nový výrobek... Takže doporučuji všemi deseti 😉