icon

Pleny na široko. Když dám dvě, je v nich narvaná

berunda
6. dub 2008

ahojky, muzete mi poradit?
V porodnici nam rekli ze 14 dni do vysetreni ultrazvukem na kycle mam davat male pres papirovou plenu latkove. V nemocnci mela kycle v poradku tak jen jako prevence, ale to se dela vzdycky....
Chtela jsem se zeptat sestricka rikal pres papirovku 2 latkove, no a slisela jsem ze satvci jedna ta latkova? Jakou s tim amte zkusenost?Kdyz ji dam dve tak je v tom narvana anesedi to....diky 😉

simlenka
6. dub 2008

ahoj, nám v porodnici taky řekli, že jsou kyčle v pořádku, tak jsem nebalila a pak mi ortoped vynadal, že jsem balit měla a tak teď balíme až do čtvrtého měsíce, pak kontrola... - je to opruz, protože musí najednou mít skoro o dvě čísla větší dupačky,takže jich mám spoustu zbytečně, ale než aby měla malá olšový nožičky a nějaký problémy, tak se to vydržet musí.

já jí zpočátku dávala dvě normálka na čtvrtiny, protože byla malinká, když povyrostla a začla jsem balit na třetiny, tak jsem jí dala i tři plínky, protože ty dvě těma nořičkama zmačkla a asi to nemělo moc velký efekt. protože mi všechny ty kalhotky přišly šíleně neforemný, tak jí ty plínky převazuju složeným kapesníkem

martina21
6. dub 2008

ahoj,nedela se to vzdycky...my meli v porodnici take kycle v poradku a balit siroko vubec nerikali a pak v 6tydnech jsme byli na kontrole u ortopeda,taky v poradku a taky balit nemusime,dalsi kontrola ve 3 mes...ale tak co vim kamoska balila taky jako preventivne a na papirovku sla jedna latkovka a nato postolky,dve latkove sa mi zdaji moc to fakt az kdyby byl nejaky problem si myslim,mozna holky budou mit jinej nazor

natalien
6. dub 2008

Ahojky, my taky měly v porodnici vše ok, ale při odchodu z ní, kdy jsme musely na UTZ, tak mi dr. doporučil široké balení, tak jsem dávála jen na noc a to dvě plínky na třetiny složené a k tomu ještě papírovku. Když byly horka, tak jsem vynechala úplně. Ale prevencí nic nezkazíš, pokud se rozhodneš plínky dávat. Horší by to bylo naopak, aby jste nedostali ve 3m dečku...
A aby si užila i nejmenší velikosti oblečků, zak jsem to dávala přes oblečení 🙂

aevik
6. dub 2008

Ahoj mi taky měli v porodnici kyčle v pořádku, ale po příchodu domu jsme taky balili. Dávala jsem jen jednu a dávala jsem na to ortopedický kalhotky. Pak jsme šli na kontrolu a bgylo vše v pořádku balit jsme nemuseli , ale zato chtěl aby jsme po koupání cvičili (kroužili nožičkama) aby jsme pak za několik měsíců nemuseli balit znovu. Pro malou to byla zábava. Nic hrozného 😉

aajina
6. dub 2008

No my to nosíme taky, v porodnici O.K ale pak u ortopeda pak to dopadlo špatně.Takže dávám 3 plíny naširoko a na třetiny.Dlouho mi trvalo než jsem si na to zvykla a přez to dávám kalhotky na sucháč a krásně to drží.Blbé je že se musí nosit větší oblečení ☹ . jinak jsem si k tomu objednala orto.kalhotky a střídám to s plenkama aby v tom malá nebyla tak zapařená.Odkaz zde http://www.marwell.cz/pouziti.htm a dají se sehnat i na MMB levněji. Snad další kontrola bude již dobrá neumím si představit nosit to až bude teplo.