Plínky srovnatelné s Pampers Premium Care novorozenecké v prodyšnosti. Poradíte?
Nam nejvic vyhovujou, akoratze smrdej, asi po chloru, tak hledam nejakou prirodnejsi alternativu, ale aby taky byly prodysne. To se mi na nich prave libi. Zkousela jsem zatim dm natur - nebyly neprodysne), fred and flo - tez se me nelibily. Idealne j s jzsi cenou... Co ty dada pleny, mate zkusenost nekdo?
Teď jsem koupila v DM pleny babylove nature, zdají se mi ok, a jsou větší. Na pamperskách už mě štve jak jsou malé, mame premium care 4, které mají být 9-14 kg, malá má tak maximálně 10 a už jsou jí malé
Tak my jsme zase naprosto spokojení s plenkami z Alberta, které jsou vyráběné v Hrádku nad Nisou, dokonce mi v noci nikdy neprotekly, což plenky zn. Pampers od vel. 4 dost často, zápach z nich vůbec necítím, jsou tenké a indikační proužek mají ve všech velikostech. Cena v akci 159 Kč balík. Jinak Dada u nás moc nepochodily a navíc jsem koukala, že už se snad ani nevyrábějí u nás.
@zelenaesmolda č. 4+ a 5 a opravdu bez problemu. Ja jsem ale asi nenarocna a nebo mam univerzalni deti, jelikoz ja nemam problem treba ani s oranzovyma Pamperskama. A ty vyhovuji malokomu.
Jen ted jsem mela jedno baleni Bella Happy a po tech meli na dupach ekzem, tak asi ty jedine jim nesedly. Ale treba plenkove kalhotky (pants) jim od teto firmy nevadi.
Da se rict, ze kupuju jen Billa, Mamia a oranzove pampers a ani s jednema nemam zadny problem.
Urcite zkus Bambo nature. Cenove se daji a pomer cena/kvalita je fajn.
Kolorky = MonPeri jsou kvalitou horsi, takove vic plastove. Nejvic me nadchly Muumi baby, ale tam je i cena jinde. Na profilu mam album toho co jsem u syna zkusila a co se osvedcilo
A moc gratuluju!
@whitechocolate Daji se objednat na netu.-)
@kaja2016
Ano, dají se objednat od těch, co jezdí nakupovat do Polska, ale já to myslela tak, že dřív je vyráběli v Turnově, což mi bylo sympatické a posledně jsem koukala na obal, že tam byl polský výrobce a tím se pro mě staly nesympatickými.
Používáme Lidl Lupilu, Dada, nebo teď novinka New Love. Všechno je to z jedné fabriky tady v ČR. Všechny Dady pro Polský trh se vyrábí u nás. Lupilu kupuji jen v akci, když jsou za těch 150 Kč, druhé dvoje plenky tu prodává jeden pán v drogerii, bere to ve velkém přímo z té fabriky. Balík za 180 Kč
My zkousime a stridame muumi, moltex, pampers, kolorky a huggies elite soft... No pampersky jednoznacne nejhorsi... Huggies byly levnejsi a jsou lepsi, maji i gumicku na zadech, neprotekly, nic... Moltex nemaji gumku, nejlepsi byly muumi
@journals muumi jsou fakt super, jen ta cena, no... Ale myslim, ze je i tak sem tam koupim... Kolorky nejsou spatne, mon peri mam az ve vel 2
@journals a diky za tip na bambo nature, me zas prisly cena/kvalita fajn ty moltex, jedina vada, ze nemaji tu gumku na zadech, jinak super... A cena fajn
@jako_mala_holka na muminky se musi vychytat sleva. Za plnou nekupuju, vzdycky udelam mega nakup kdyz sem tam sleva je 😄
Moltex pouzivali v porodnici, nebyly spatne. Ale na vetsich detech je vyzkousene nemam. Kolorky protekaji a moc toho u vetsich deti nevydrzi. Urcite ty Bambo zkus 🙂
@journals ja zatim kolorky jen zkousela, neprotekly, ani kdyz v nich mala 4 hodky spala... ty jo, moltex v porodnici jo? Bych rekla, ze tam hudou pouzivat nejake pandy levne... no musim nwjakou slwvu vycihnout, zatim se mi nepodarilo, ale jsou fakt super, byva sleva treba na alze?... zkusim 🙂
@jako_mala_holka v Neratovicich pochopili, ze zbytecna chemie k miminkum nepatri 😉 to se mi moc libilo
Koukej po Alze, sem tam mall, feedo, nekdy kosik/rohlik. Da se, pliny za 11,-/kus nekupuju 😉
@journals no nekdy i draz, je to des... diky, budu to hlidat 🙂 presne, me se to dost prici, ta chemie hnusna v tom, i kdyz ted zkousim ty huggies a pampers, vubec me nepresvedcily y uz je nekoupim... yle byla jsem zvedava, co na tom vsichni maji 🙂 porad nevim...

@puhelin Jenom venku, jinak zadek meju v umyvadle.-)