icon

Plínky srovnatelné s Pampers Premium Care novorozenecké v prodyšnosti. Poradíte?

kaja2016
15. čer 2020

Nam nejvic vyhovujou, akoratze smrdej, asi po chloru, tak hledam nejakou prirodnejsi alternativu, ale aby taky byly prodysne. To se mi na nich prave libi. Zkousela jsem zatim dm natur - nebyly neprodysne), fred and flo - tez se me nelibily. Idealne j s jzsi cenou... Co ty dada pleny, mate zkusenost nekdo?

Strana
z2
kaja2016
autor
16. čer 2020

@puhelin Jenom venku, jinak zadek meju v umyvadle.-)

goovana
16. čer 2020

@kaja2016 eko pleny třeba kolorky. Ale vyzkoušeli jsme snad všechny pleny ale proste pampers jsou pampers a ty nám nejvíc sedi

surikata131
16. čer 2020

Teď jsem koupila v DM pleny babylove nature, zdají se mi ok, a jsou větší. Na pamperskách už mě štve jak jsou malé, mame premium care 4, které mají být 9-14 kg, malá má tak maximálně 10 a už jsou jí malé

whitechocolate
16. čer 2020

Tak my jsme zase naprosto spokojení s plenkami z Alberta, které jsou vyráběné v Hrádku nad Nisou, dokonce mi v noci nikdy neprotekly, což plenky zn. Pampers od vel. 4 dost často, zápach z nich vůbec necítím, jsou tenké a indikační proužek mají ve všech velikostech. Cena v akci 159 Kč balík. Jinak Dada u nás moc nepochodily a navíc jsem koukala, že už se snad ani nevyrábějí u nás.

puhelin
16. čer 2020

@kaja2016 Tim se prave da taky docela usetrit.
Taky myju v umyvadle. Ven nosim lahev s vodou.

alcar
16. čer 2020

@zelenaesmolda č. 4+ a 5 a opravdu bez problemu. Ja jsem ale asi nenarocna a nebo mam univerzalni deti, jelikoz ja nemam problem treba ani s oranzovyma Pamperskama. A ty vyhovuji malokomu.
Jen ted jsem mela jedno baleni Bella Happy a po tech meli na dupach ekzem, tak asi ty jedine jim nesedly. Ale treba plenkove kalhotky (pants) jim od teto firmy nevadi.
Da se rict, ze kupuju jen Billa, Mamia a oranzove pampers a ani s jednema nemam zadny problem.

journals
16. čer 2020

Urcite zkus Bambo nature. Cenove se daji a pomer cena/kvalita je fajn.
Kolorky = MonPeri jsou kvalitou horsi, takove vic plastove. Nejvic me nadchly Muumi baby, ale tam je i cena jinde. Na profilu mam album toho co jsem u syna zkusila a co se osvedcilo

journals
16. čer 2020

A moc gratuluju!

kaja2016
autor
16. čer 2020

@journals Kdo si pocka, ten se docka.-)

sticker
kaja2016
autor
16. čer 2020

@puhelin Da no. A hlavne teda je to i lepsi pro ta miminka. A venku umejvas za kazdeho pocasi?

kaja2016
autor
16. čer 2020

@whitechocolate Daji se objednat na netu.-)

whitechocolate
16. čer 2020

@kaja2016
Ano, dají se objednat od těch, co jezdí nakupovat do Polska, ale já to myslela tak, že dřív je vyráběli v Turnově, což mi bylo sympatické a posledně jsem koukala na obal, že tam byl polský výrobce a tím se pro mě staly nesympatickými.

puhelin
16. čer 2020

@kaja2016 Kdyz je chkadno nebo prsi, tak se utikame schovat

jancabr
16. čer 2020

Používáme Lidl Lupilu, Dada, nebo teď novinka New Love. Všechno je to z jedné fabriky tady v ČR. Všechny Dady pro Polský trh se vyrábí u nás. Lupilu kupuji jen v akci, když jsou za těch 150 Kč, druhé dvoje plenky tu prodává jeden pán v drogerii, bere to ve velkém přímo z té fabriky. Balík za 180 Kč

jako_mala_holka
1. črc 2020

My zkousime a stridame muumi, moltex, pampers, kolorky a huggies elite soft... No pampersky jednoznacne nejhorsi... Huggies byly levnejsi a jsou lepsi, maji i gumicku na zadech, neprotekly, nic... Moltex nemaji gumku, nejlepsi byly muumi

jako_mala_holka
1. črc 2020

@journals muumi jsou fakt super, jen ta cena, no... Ale myslim, ze je i tak sem tam koupim... Kolorky nejsou spatne, mon peri mam az ve vel 2

jako_mala_holka
1. črc 2020

@journals a diky za tip na bambo nature, me zas prisly cena/kvalita fajn ty moltex, jedina vada, ze nemaji tu gumku na zadech, jinak super... A cena fajn

journals
2. črc 2020

@jako_mala_holka na muminky se musi vychytat sleva. Za plnou nekupuju, vzdycky udelam mega nakup kdyz sem tam sleva je 😄
Moltex pouzivali v porodnici, nebyly spatne. Ale na vetsich detech je vyzkousene nemam. Kolorky protekaji a moc toho u vetsich deti nevydrzi. Urcite ty Bambo zkus 🙂

jako_mala_holka
2. črc 2020

@journals ja zatim kolorky jen zkousela, neprotekly, ani kdyz v nich mala 4 hodky spala... ty jo, moltex v porodnici jo? Bych rekla, ze tam hudou pouzivat nejake pandy levne... no musim nwjakou slwvu vycihnout, zatim se mi nepodarilo, ale jsou fakt super, byva sleva treba na alze?... zkusim 🙂

journals
2. črc 2020

@jako_mala_holka v Neratovicich pochopili, ze zbytecna chemie k miminkum nepatri 😉 to se mi moc libilo
Koukej po Alze, sem tam mall, feedo, nekdy kosik/rohlik. Da se, pliny za 11,-/kus nekupuju 😉

jako_mala_holka
2. črc 2020

@journals no nekdy i draz, je to des... diky, budu to hlidat 🙂 presne, me se to dost prici, ta chemie hnusna v tom, i kdyz ted zkousim ty huggies a pampers, vubec me nepresvedcily y uz je nekoupim... yle byla jsem zvedava, co na tom vsichni maji 🙂 porad nevim...

Strana
z2