Postýlka bez bočnice - Vaše zkušenosti, tipy?

suzynkax
29. čer 2016

Dobrý den/ahoj,

před týdnem jsem nastoupila na MD a sháním "pomalu" výbavu na mimčo. Chtěla jsem se zeptat, jestli byste mi doporučily postýlku (dřevěný design - ne bílá), kde je buď už v základu myšleno na odejmutí bočnice a nebo je postýlka, kde ostatní tři bočnice drži pospolu i když tam 4. bočnice není. Chtěla bych udělat tzv. balkónek a přistavit k naší posteli, ale nevím přesně jaký typ postýlky, kde to takto bude fungovat. Dále potřebuji aby to +/- lícovalo s výškou naší postele (k matraci výška cca 57 cm). Šířka postýlky max. 60 cm. Pokud mi dáte nějaké tipy nebo náhodou podobnou postýlku prodáváte, pls dejte mi vědět, moc mi pomůžete. Děkuji. 😉

P.S. Přemýšlím i na první měsíce o košíku a na další o postýlce, ale to ještě není jasné 🙂.

pajula123
29. čer 2016

@suzynkax Ahoj, my máme tuto postýlku:

http://www.sambaby.com/20299-pevne/45080-klups-...

Není určena k odejmutí bočnice (nějak nás při koupi postýlky nenapadlo, že to takto budeme řešit 🙂 ), ale normálně šla oddělat a postýlka drží. Má 4 polohy roštu a kdyby ani jedna z nich nevyhovovala, dají se provrtat díry kdekoliv (doma nám jedna ze 4 vyhovuje, u našich máme právě navrtanou 5. polohu).
První tři měsíce malý spal přímo s námi v posteli, hlavně proto, že se kojil (a pořád kojí) hodně často, tak to bylo maximálně pohodlné. Pak jsme se začali bát, aby se ve spaní nepřetočil a nespadl na zem a navíc manžel už si trošku stěžoval, že se moc roztahujeme a má málo místa 😀, tak jsme to vyřešili balkónkem. Můžu fakt doporučit, díky tomu ani většinou nevím, kolikrát se v noci kojí - prostě u toho usnu 🙂

suzynkax
autor
29. čer 2016

@pajula123 Tak přesně nějak takhle jak to popisuješ si to představuju, já teda se obávám nejvíce roztahujícího se manžela, i přesto, že máme 180 postel, tak se furt vyskytuje na "mé půlce" :D takže takhle by nás posunul do balkonku. Nechci se v noci zvedat a chodit do postylky a chci si taky jen mimčo přisunout na kojeni a spát. Zatím mám moc dobré spaní (i s břichem), vzbudí mne jen malá potřeba, ale jakmile lehnu tak spim dále. Doufám, že to bude podobné i u miminka. Děkuju moc za odkaz, ať se daří.

cherris
30. čer 2016

my máme koupenou scarlett dominik se sundávací bočnicí, jsou tam jen dvě polohy, ale správnou dovrtáme, u nás rozhodla cena a český výrobce, je taková obyčejná, ale myslím, že bude stačit.

suzynkax
autor
1. črc 2016

@cherris Děkuji za doporučení. 🙂 Kouknu pak kolik se postylky pohybuji. 😉 přeju hezký den