Dětská postýlka se stahovací bočnicí. Jakou byste doporučili?

peta2020
28. led 2021

Ahojte, jdu se zeptat jakou by jste doporučili postýlku se stahovací bočnicí a aby měla 3 polohovací polohy roštu. Dívala jsem se mna Mall i na Alzu ale ty recenze u těch postýlek teda jedna veliká katastrofa 😲 tak by mě zajímalo jestli nemáte nějakou dobrou zkušenost s nějakým typem. Předem moc děkuji za typy a přeji hezký zbytek dne. 🙂

mhpraha
28. led 2021

já se přidávám s dotazem.. vidím bud jen postýlky hodně drahé (Stokke), nebo pak zase na první pohled nekvalitní. nemáte tip na nějaký kompromis? cena určitě do 8, max 10 tisíc, ideálně 5-7 tisíc, aby šla použít do 3 let věku.

chicky1j2
28. led 2021

https://www.eandilek.cz/detska-postylka-se-stah...

Holky máme tuhle obyč. A je v poho i dost bytelná a to v ní malá dost skotačí. Jen bych uvazila tu stahovací bočnici zda ji fakt potřebujete. Já ji taky děsně chtěla, teď už bych ji nepotřebovala. Nevyužila jsem ani jednou 🙂 takže by mi bylo fuk jestli tam je nebo ne ;)

pexi
28. led 2021

@chicky1j2 já jsem třeba využila hodně. Asi bych to zvládla i bez ní, ale nejsem právě moc vysoká, a tak mi manipulaci usnadnila...
Jinak máme značku Scarlett, přesně už nevím typ. Bylo nám doporučeno bukovou, protože má odolnější dřevo. Byla jsem celkem spokojená.

elesse
28. led 2021

Taky mame scartlett z batolatko.cz. Vysla asi na 4 tis

lobella
28. led 2021

https://www.detskyraj.cz/postylky-a-doplnky/sca... mame tuhle a za ty penize super, mala v ni tedy jen spi, nijak zvlast nedovadi, pres den jsem ji mela na zemi, kde si hrala

zuzkaasteli
28. led 2021

Ja mela podobnou scarlett z bazaru,stala me 1500 a musim rict,ze je prima kdyz se pro ditko nemusite sklanet az dolu na dno (kdyz je ditko starsi),stahnete bocnici a pristup je hned lepsi.kolecka jsem taky ocenila.pote ji jeste 2 roky pouzivali na neter.

mamikry
28. led 2021

@peta2020 Taky ted resim a jsem rozhodnuta pro Scarlett. Mame od nich kosik a meli jsme i kolibku, vse super.

ivis_b
28. led 2021

Taky máme Scarlett a v pohodě. Má teda jen dvě polohy roštu, nicméně úplně to stačí. Dokud mimčo jen leží, tak je prostě nahoře, jakmile začne lézt, tak ho dáš dolu, nic mezi tím tak nějak není potřeba.
@mhpraha Do tří let věku? Malou postýlku? To jako fakt? Chtěla bych vidět tříletý dítě, který by tam vydrželo... Syn šel do normální velký postele na roce a 3/4, měl na straně takovou tu zábranu a bylo to ideální.

cuuza
28. led 2021

Scarlett v bukovem dřevě s kolečkama a super. Ale teda do tři let si ji neumim predstavit, malej ji měl do dvou let, dali jsme tam zabranu z ikey, aby nespadbul a bylo to ke konci už tip top.

zirafka11
28. led 2021

Mám 20 let starou z masivu, koupenou z bazaru a je skvělá.

ajja87
28. led 2021

@ivis_b naše tam spalo téměř do 4 let🤔
Jinak my teda měli staré postýlky ještě tak z roku 75😀, ale u našich jsem měla novou scarlett a paráda. A za mě teda jako stahovací bočnici určitě, ja jsem teda menší výšky cca 160 cm, ale když náš drobek měl přes 10 kilo a ještě ani nelezl, tak jsem si nedovedla představit ho tahat přes zvednutou bočnici.

tez83
28. led 2021

@ajja87 přesně!Mám to stejně,děti jsem si pěkně vyměnila mateřským mlékem,takže nyní chci také se stahovací bočnici.

lenka421
28. led 2021

Taky mame obycejnou scarlett a spokojenost. Ja stahovaci bocnici pouzivala hodne u mladsi, mela jsem tu postylku prirazenou u postele a bocnici v noci permanentne stazenou, abych ji snadno vytahla na kojeni. Kdyz byla malinka tak jsem ji mela v nejake obdobe next2me ale je to zirafa, dlouho se do ni nevesla a tak jsem to pak nez si zacala stoupat resila takto.

kattyd
28. led 2021

Scarlett bukova, mam ji i tu na bazaru, stahovani bocnice jsem vyuzila hodne, kvalitou mi prisla fajn a i nova byla za rozumnou cenu.