Používáte overalky i přes den na spaní v postýlce?
Holky, overalky jsou lehké na oblečení a miminku je v něm fajn, na spaní budu určitě dávat, mám nakoupeno 3x vel. 56 a 4x 62 a 2x vel. 68, uvažuju, že ještě přikoupím, ale nevím zda je vhodné používat overalky i přes den, poradíte?
@jitavrtule Tak to jo.. mě zase polodupky štvaly, že prcek byl hodně akční , tudíž věčně nahý.. pak jsem objevila overálky na zip - už nevím od jaké firmy to bylo, ale ty byly super...
K tomu vykopávání nožiček - osvědčilo se nám přes overálek navléknout na kotníčky gumičky do vlasů, takový ty nejobyčejnější barevný měkký, když je moc tlustá, tak rozstřihnout kolem dokola na dvě a je to - osvědčené i na dupačky. Třeba to někomu pomůže 🙂
Overálky jsem na mimina používala pořád, jak začaly děti méně spát a víc se hýbat, oblékala jsem nejčastěji bodýčko a tepláky. Přes den mi děti spí v tom, v čem jsou, mají to spaní poměrně nahodilé.
Overálky jsou super, hlavně v prvních měsících mi protékaly plenky, takže spotřeba byla velká a oblékala jsem je malé klidně i k doktorovi nebo na ven, je zimní miminko, takže stejně byla věčně pod dekou, tak mi to bylo jedno, je to pohodlné, rychle oblečené i svlečené a takhle malé miminko neustále převlékat se mi nechtělo.

První syn byl v bodýčkách, druhý skoro do roka v overalech. Ve dne v noci furt. Jen v zimě jsem mu na něj dávala jestě tepláky a tričko.