Pratelné přebalovací podložky. S jakými máte dobré zkušenosti?
Ahojte. Pokukuji po pratelných přebalovacích podložkamách. S jakými máte dobré zkušenosti? Líbí se mi moc Petit Lulu. Vydrží při častém praní?
Mám T-Tomi 1 rok a slouží dobře. Ale asi většina bude na stejný styl
Mám z Ikey, používám tedy jen doma, na cesty mám jednorázové, a i po třech letech jsou stále stejné.
Petit lulu prane porad dokola. Vypadaji vyborne
Petit lulu, majab a breberky a bez poskvrnky přežily jedno látkované dítě
Super, s první jsem to řešila jinak, ale tohle je mi mnohem bližší. Díky za všechny zkušenosti 🙂
@pexi Mně ty podložky přišly moc malý a moc drahý 😂. Tak jsem si koupila froté s PUL zátěrem a podložky si z toho nastříhala. Dělají se z toho asi často nepropustný podložky do postele. Osobně využiju těch přebalovacích podložek víc a větší, protože nechávám syna hodně rozbalenýho, tak když se počůrá, jen ho posunu a hraje si vesele dál 😀,
Bamboolik a Petit Lulu, teď pojedou třetí dítě a pořád ok.
Z Ikea. Používáme stále, teď do postýlky pro jistotu.
@katule1990
Můžu se zeptat, kde jste to PUL froté kupovala? 🙂 Našla jsem ho na jedné stránce, kde ale uvádějí, že se může prát jen na 30°... A jinak jste ho už ničím nepodsivala? Není to moc tenké?
@marimaru Kupovala jsem to tady: https://www.breberky.cz/metraz--fabric/jersey-s..., viděla jsem třeba i na Unuo. Dá se to normálně prát na 60°, peru to tak s plínama a v pohodě 🙂. Už jsem to ničím nepodšívala, protože to ani neumím 😂. Tenký to je dost, to je pravda. Ale já to stejně dávám pod syna, když je třeba pod hrazdičkou, na pěnovém puzzli s dekou atd., takže to asi ničemu nevadí 🙂.
@katule1990 děkuji 🙂

Ahoj, mám jiné znacky (Haipa Daipa a Breberky), ale už 5 let a některé uz byly bazarove. Slouží stále dobře.