icon

Přebalovací pult nebo stačí obyčejný stůl?

sarka49
8. črc 2015

Maminy, na přebalování mám pořídit přebalovací pult nebo stačí psací stůl, který je 75 cm vysoký. Já měřím 160 cm a ten stolek mám ke kyčlím. Jde mi o to, jestli by mě pak nechytaly záda, nemám tucha, jak se k mimi budu muset hodně naklánět...

Strana
z4
sarasi
26. říj 2015

My mame obycejnou komodu a na to jsem kkoupila prebalovaci podlozku s pevnym dnem 🙂 Podle me prebalovak je zbytecny 🙂

krystalka
26. říj 2015

My jsme přebalovací pult měli v koupelně, přišlo mi to praktický, ale byl to jen takový obyčejný z Ikey....používali jsme ho asi do 2 let....jako kdybych měla doma někde místo na nějaký obyčejný stůl, tak bych na něj dala jen tu podložku a přebalovala tam....ale měli jsme pak už jen jídelní a tam by se mi nechtělo pokaždé tam dávat podložku a pak to zase sklízet....a nebo ještě další možnost je, že se prodává taková dřevěná deska se zarážkami, která se položí přes postýlku a na to se dá ta přebalovací podložka, to jsme měli nahoře v ložnici v patře....dá se buď koupit, nebo i udělat doma 🙂

jika10
26. říj 2015

My přebalovali, oblíkali na posteli. Byt není nafukovací a lítat jsme se odmítli učit

krystalka
26. říj 2015

@jika10 - já jsem občas taky přebalovala nebo oblíkala na posteli, ale bolely mě teda dost z toho záda....pak když byl větší, tak už celkem v pohodě, ale třeba fakt malé miminko bych nechtěla takhle přebalovat trvale.....ale chápu, že když to místo není, tak to jinak nejde....asi bych dala aspoň tu desku přes postýlku....

dusanba
7. pro 2015

@sarasi A můžu prosím vědět, jak jste podložku na tu komodu připevnili? Na volno položenou bych se asi bála, aby se nepřevrátila třeba...

sarasi
7. pro 2015

Zatim jsem ji tam nechala volne, protoze je stabilni, posunula jsem komodu kousicek dopredu a z kazde strany kouka jen cca 5cm. Koupila jsem 3 hranou podlozku a ma mensi rozmer 70x50 cm. Ale jestli nemate moznost komodu posunout, tak oni k tomu davaji takove uchytky, protoze se ty podlozky s pevnym dnem pridelavaji na postylku. Tady Vam posilam odkaz na tu podlozku co mame my ...
http://www.promrnousky.cz/latkove-pleny-a-preba...

topinambur
7. pro 2015

Já používám skříňku co mám vedle postýlky s věcmi. A na ní mám podložku 🙂 Pokud máš možnost, kde přebalovat, tak je pultík zbytečný 🙂

dada_88
1. únor 2016

@alcar:ahoj, můžu se zeptat, jak tu desku máte přidělanou ke stolu, aby to bylo stabilní? 😀

alcar
1. únor 2016

@dada_88 nemame ji pridelanou ke komode, ale ke zdi. Takze na komode je jen polozena a az nebude potreba, tak se sunda a komoda bude bez ujmy. Ale ta komoda musi byt trosku predsunuta, aby se dalo dostat do horniho supliku, takze za ni je mezera cca 10-15cm. 😉

dada_88
1. únor 2016

@alcar:děkuju, to mě nějak nenapadlo to přidělat ke zdi..nějak mi z toho těhotenství měkne mozek no 😀!Díky za radu 🙂

dominika_rs
2. únor 2016

Používám přebalovací pultík, který teda využívám nejčastěji, je dost vysoký takže mě z něho záda nebolí. Ale používám i takový psací stolek v ložnici kde máme podložku na přebalování.. Ale asi bych volila variantu, která vám bude opravdu pohodlná...

konik_mischel
21. bře 2016

Ahoj, budu volit přebalovací podložku, která bude na psacím stole - ten v pokoji už je, takže bude využit takto a pak bude plně funkční. Místo komody vzhledem k prostoru budu mít věci pro mimčo v boxu se šuplíky, který je pod stolem - původně určený na kancelářské potřeby. Volili jsme do pokoje univerzální nábytek tak, abychom tam mohli fungovat a až přijde mimčo, aby se dal využít pro něj, pro malé dítě, školáka atd...

jana_rajec
22. bře 2016

Pokud byste se chtěly poradit s bytovou architektkou, můžete využít dnešní online poradnu! V 15 hodin bude na všechny dotazy odpovídat Lucia Ortutová, autorka Medvídkova dětského pokojíku, o který můžete spolu s kojeneckou vodou Rajec soutěžit až do konce března. Otázky pište klidně už nyní na https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-kojeneckou-vodou-rajec/poradte-se-s-bytovou-architektkou/ Více informací k soutěži najdete na mém blogu: https://www.modrykonik.cz/blog/jana_rajec/artic.... 😉

klaraslavickova
31. bře 2016

první dcerku jsem celeý rok a pul měla na klasickem konferenčním stole vysoký ke kyčlím a na tom podložka a myslím že i na druhe nam to bude stačit🙂

21klara21
13. dub 2016

Já budu kupovat tenhle přebalovací pult . http://www.jena-nabytek.cz/nightlight-prebalova... Už jsem po něm pokukovala dlouho, teď je v akci, takže jen ho ještě nechám schválit tím svým a jupííí

hrozinka8
1. črc 2016

@alcar zdravím🙂 nechala jsem se inspirovat a taky jsme nechali zhotovit na míru na MALM komodu 4šuplíkovou. Ted jsme nainstalovali, ale zdá se mi to vysoké:( ale se 3 šuplíky bych se moc ohýbala. Jak píšeete, chtělo by to něco mezi, tak jsem na to moc zvědavá...My máme pult daný tak, aby byl zároveň se šuplíky. Zhruba za měsíc vyzkoušíme v praxi;)

alcar
1. črc 2016

@hrozinka8 😀 Mela jsem to uplne stejne. Prvni sok, ze je to vysoke. 😀 Ale prebaluju na tom malou porad a zvykla jsem si pomerne rychle. Treba nehty se na tom strihaji uplne suprove. A jelikoz nic mezi neni, tak pro me byla schudnejsi varianta 4 suplata nez ty tri. Radsi natahnu ruce, nez abych ohybala zada. A jak jsi vysoka?

laisobel
1. črc 2016

Za mne jednoznacne prebalovak! Jsem tez mala a prebalovaci pult mam ten komodovy se suplikama a nedam na to dopustit. Nemusela jsem se nikam ohybat. Prostorne a 100% lepsi nez prebalovak nandavaci na postylku, to mam na chate a jsem z toho na palici. Pevne misto kde mam vse po ruce a pripraveno je naprosto k nezaplaceni! Male budou uz dva a stale tam utirame po koupani a mazeme a strihame nehty a je to uzasne. I ona vi ze je to jeji prostor a je tam mnohem klidnejsi nez kdyz musime utirat a mazat na posteli nebo tak.
Daji se sehnat krasne z bazaru treba i v kombinaci s postylkou a skrini.

hrozinka8
1. črc 2016

@schindp jak píšete, já mám 169cm na 4šuplíkové malm komodě a zdá se mi to bohužel vysoké. Na druhou stranu mám problém s bedry (i bez těhotenství..), myslím že na pračce by to bylo zas nízko. Na 3šuplíkovou bych to já nedávala, moc nízko pro mě. No uvidíme, až se malá narodí, vyzkouší se to v praxi a pak asi uvidíme, jaká bude využívanost...

hrozinka8
1. črc 2016

@alcar chtělo by to něco mezi výškově že? aspon me to ted tak přijde🙂

hrozinka8
1. črc 2016

@dusanba my máme pult na míru na Malm komodě. přivrtaný zedadu ke komodě (až nebude potřeba, odvrtá se od komody, tak aby seshora komody nebyly díry) a pak je pult přivrtaný ke zdi. (no budem pak muset malovat, ale to přežijem🙂 vzadu je taky místečko, třeba na balíky plen.

hrozinka8
1. črc 2016

@alcar 169cm

adelchotivkova
1. črc 2016

My máme objednanou prebalovaci komodu s odnímatelným vrskem, ze je z toho pak jen komoda. Skrinka navíc se nám bude hodit, tak jsme investovali do tohohle 😊

alcar
1. črc 2016

@hrozinka8 tak to mas jeste na svatek! 🙂 Ja merim 159cm 😀

valeriem
1. črc 2016

@hrozinka8 super napad. Mne nejakbani nenapadlo, jak to udelat jinak, aby vepredu prebalivaci cast neprecnivala...

hrozinka8
1. črc 2016

@valeriem já to tu někde četla, nechala jsem se inspirovat, jen se holt musí vrtnout do zdi, ale to asi není žádná tragedie. Až ho otestujem, napíšu sem, snad tedy nebude vysoký....;)

hrozinka8
1. črc 2016

@alcar právě Vaším příspěvkem se uklidňuji, že to nebude tak vysoké, ale nevím nevím;)

alcar
1. črc 2016

@hrozinka8 ne neboj se toho. Mne to prave spis vyhovuje, protoze na vsechno hezky vidim a nemusim se ohybat.

hrozinka8
1. črc 2016

@alcar počítám, že tak za měsíc poreferuju;) díky🙂

alcar
1. črc 2016

@hrozinka8 urcite pak napis. 😉 A hodne stesti k porodu. 😉

Strana
z4