Rychlozavinovačka. Dá se pokazit výběr?

veru181
4. led 2023

Máte prosím nějaký tip, na co si dát pozor při výběru rychlozavinovačky? Chci ji jen jako náhradní, když se miminko pročůrá do klasické šněrovací.

biciklissie
4. led 2023

Já s ní mám špatnou zkušenost. Měla jsem jich několik, ale ty suché zipy se strašně snadno rozlepily. Miminko se pohnulo a byly od sebe. Případně na sebe špatně pasovaly.

ondul
4. led 2023

Vůbec jsem je nepoužívala, zbytečnýho crcání, měla jsem zavinovačky typu swadler

jana_zofie
4. led 2023

Na material (at se neprehriva v nejake hrozne umeline), kvalitu suchacu a velikost?
Nam u prvniho vyhovovaly. Mala nechtela bxz moc utauena, jen tak volne. Mela jsem z druhe ruky od kamosky. Druhatko zavinovacky nechtelo zadne.

sigyn
4. led 2023

Mně moc nevyhovovaly ty klasické obdélníkové. Suché zipy brzy přestaly dobře držet a mimčo se z něj dokázalo bez potíží vykopat. U druhého jsem měla už jen wrapové např. od Bo Jungle.

veru181
autor
4. led 2023

@jana_zofie A věděla bys prosím, jaká konkrétně to byla? U nás právě první v zavinovačce dlouho být nechtělo, tak jsem taky zvědavá, jestli po dvou týdnech nepřejde do hnízda jako brácha 🙂

jana_zofie
4. led 2023

@veru181 nemam tucha, pokud vim, nebyly na nich znacky. Nebo jsem si nevsimla. A ta nejvetsi (a podle mw i nejlepsi) byla sita na zakazku... Ale na ty na omak bavlnene mely mnohem vetsi uspech nez ty s primesi.

kiluau
4. led 2023

Nam rikal dokror pres kycle, ze jsou jakekoliv zavinovacky hloupost skrz zdravi, dite ma byt volne... nektere deti jsou v nich sice klidnejsi, ale nema se to 🤷🏻‍♀️