icon

Sháním cestovní židličku na běžné používání a cestování

kkristal
30. bře 2013

Máte někdo zkušnost? Poradíte mi prosím? Děkuji...

Sháním cestovní židličku na běžné používání a cestováníSháním cestovní židličku na běžné používání a cestováníSháním cestovní židličku na běžné používání a cestováníSháním cestovní židličku na běžné používání a cestováníSháním cestovní židličku na běžné používání a cestováníSháním cestovní židličku na běžné používání a cestování
veruska007
30. bře 2013

My sehnali parádní cestovní židličku, vypadá jako ty nafukovací, ale má místo matrace pevný molitan, připevňuje se na běžnou židli. Za 350,-, maximální spokojenost.

martinakl
30. bře 2013

@veruska007 A co to je za židličku, prosím? 🙂

kkristal
autor
30. bře 2013

@martinakl Jsou to různé židličky Fisher price, druhá od konce Babymoov a ta poslední je CAM idea.

martinakl
30. bře 2013

@kkristal Já myslela ta za 350Kč 🙂 Ale oni se i ty tvoje asi dají sehnat levně v bazaru. Taky uvažuju, že nějakou pořídíme..

veruska007
1. dub 2013

@martinakl Mám ji z MMB, typla bych, že to byl dovoz z Německa, protože paní, která to prodávala, tak měla hodně zboží z dovozu Německo. Na židličce je nápis Top Mark a Tappi. Je černá, dá se vzít do ruky nebo přes rameno, výplň vyztužený molitan, přidělat lze snad na všechny typy židlí, má vnitřní pětibodový pás.