icon

Termoprádlo pro děti, nevyznám se v něm. Poraďte

liba31
15. lis 2009

ahoj,
Poradte mi prosím. Chtěla bych koupit nějaké termoprádlo dětem, ale navyznám se. Může mě někdo poradit.

musko
15. lis 2009

liba, existuje termoprádlo z moiry - na nete nájdeš obchody, v ktorých majú, klasické kamenné so športovými potrebami to majú pre deti máloktoré. Na nete nájdeš aj bodyčka a aj oblečenie z merinovlny - nap. www.branakdetem.cz, www.vbavlnce.cz a pod.

dukie
15. lis 2009

Já používám akorát termo-ponožky a termo-košilky, takže víc moc neporadím. Ale co jsem nevěděla a nikdo mi to při nákupu termoprádla nikdy neřekl - prý se má prát ve speciálním prášku pro termoprádlo a nemá se pužívat aviváž. Údajně se tím ničí jeho vlastnosti (což mi připadne, že je fakt...). Tak radím se na to přeptat při nákupu nebo někoho, kdo o tom prostě ví víc. 🙂

soanpe
15. lis 2009

máma ted koupila v lidlu termo prádlo pro synovce.má zesílenou část kolem beder a kolínek.
má eko test a je fakt příjemné da dotyk. je rozdíl i mezi termoprádlem a funkčním prádlem,které zároven odvádí vlhkost od těla. to nesmí být z bavlny , ale j jemného polyesteru. já ho nosím v zimě a i na léto na sport jsem ho měla
jde o to,že když textil navlhne od potu,tak je studené na těle a funkčí prádlo tomu zamezuje 😉

romcatko
15. lis 2009

soanpe, můžeš hodit nějaký název nebo odkaz? já měla pro malou vloni dceru z moiry - overal s dlouhým a dupačky. ale body dělají jen do 80 :( a pak už jen trička, která nejsou tak praktická. víte někdo o body ve velikosti 86-92?

temperance
2. pro 2010

Taky bych potřebovala nějaký odkaz na dětské termo prádlo.. co jsem našla bylo akorát pro větší děti. Potřebovala bych overal nebo tričko s dlouhým rukávem a kalhoty s dlouhým ve velikosti tak 92.

alamo
24. lis 2011

Obnovuji diskusi - poradte prosim ,kde kupujete termopradlo. Potrebuji velikost 86/92, na internetu jsem zatim nasla jenom vetsi velikosti. V klasickych obchodech jsem na to zatim nenarazila.

moika3
4. led 2012

e-shop www.termobielizen.sk. Je tam od velkosti 86