icon

Velikost u oblečení Next

baris
19. bře 2009

Ahojte holky,

chci si objednat z anglie na malou oblečení z Nextu a ráda bych se Vás zeptala, jaké máte zkušenosti s jejich označením velikostí. 😒

Abych to uvedla na správnou míru - tak například vím, že když koupím tričko z H&M ve velikosti 74,tak to skutečně odpovídá. 😀 Z CA máme trička kráté a jsou široké. Cheeroké to samé - sice je to tričko s dlouhým rukávem a Katuška ho má tak po loket a vejde se mi do něho 2x.

Mám z Nextu zkušenosti s kalhotami - jsou suprově úzké a dlouhé. Ale i tak teď už nosíme velikost č. 80, ikdyž má mít 74.

Děkuji za každou radu.

Strana
z2
miracle
19. bře 2009

Supravy od nextu synovi nikdy nevysli....body bolo vascinou mensie a spodok ovela vasci. Teplaky a nohavice na traky 0-3 nosil do 7 mesiacov.

sisstin
20. bře 2009

mně přijdou obří tepláčky..86budeme mít snad ještě rok 😕 😅 a koupila jsem neuváženě overaly 1,5-2roky..a to mu bude asi tak v 5letech 😅

mamcaaa
20. bře 2009

ahojte, tak ja som si pre malu objednala teraz 3/4 teplacky a k tomu tricka na leto vo velkosti 92, v auguste bude mat 2 roky, tak ako to tak citam tak mam aj obavu ze jej to este stale bude velke

sisstin
20. bře 2009

mamcaaa: záleží, jak maš velký dítko...to moje je hodně drobný a hubený....ale teda ty overaly mi přijdou nějak divný, protože mít tak a 20cm mín, tak se do toho oblíknu i já 😕 😅

lennis
20. bře 2009

Nám je většinou next větší, vše co máme tak nosíme dýl než je uvedeno a to není žádný mrňous.
Měli jsme Cherokee soupravu letní - tričko a kraťasy s laclem a vel. uvedena 3-6měs a nosil ji ještě ve 14měs!!!!

sisstin
20. bře 2009

lennis: cherokee je taky obří..my ted nosíme bodýčka 9-12m, a jsou mu větší..a to bude mit 1,5roku 😅

petrusam
20. bře 2009

tak nám Next sedí suprově, teď je malýmu 9.měsíců a nosíme velikost 9-12 a myslím, že mikinky budou i na dýl, protože mikinky ještě teď nosíme velikost 6-9 ..

zuzkagu
20. bře 2009

Presne, zaleží aké je dietarko velke.
Naša NInka ma 3,5 roka 14,5 kg a 98 cm a nohavice nosíme na 2-3 roky, ale už pomlainky prechádzame na tie 3-4 a tam máme ešte rezervu, tak isto tričká teraz nosíme na 3-4 roky ale na leto som jej brala vel. bud 4-5 alebo vel. 4. a všetko je nam super, ale ked bola tak do tých dvoch rokov tak všetko nosila o číslo menšie
čo sa týka syna ten ma teraz 9,5 mesiaca a ma 9,5 kg a 75 cm tak jemu som brala teraz všetko vel. 9-12 mes. a je nam to akurat tak sa bojím či nam to na leto nebude malo ale kratasky mama aj na 6-9 mes. a tie su super. a nohavice rollupky v. 9-12 su nam aj ztrolované dlhe, tie na 6-9 mes. máme rezervu ešte.
Tak si vyberte 🙂

pavlina05
20. bře 2009

Tak nám věci od Nextu vždy vydrží o nějaký ten měsíc déle. Te´d nosíme 6-9m, myslím, že budeme ještě 2 měsíce mít.
kraťásky ale bývají třeba vždy věrší.....

dzidzuska
5. dub 2009

kocky chcem sa spytat ci ste uz objednavali zo stranky next.co.uk mam nejake otazky 🙂

sisstin
5. dub 2009

dzdidzus: no sama si to neobjednáš 😉

dzidzuska
5. dub 2009

fakt?preco je to taky problem? ☹

sisstin
5. dub 2009

dzidzuska: jestli nemáš někoho, kdo žije v zemích, kam next zasílá..tak máš smůlu 😉 do CR ani SR nezasílaj 😉

dzidzuska
5. dub 2009

juj to je smola ☹ 😠 dole maju slovensku zasavu a ked na nu kliknem vyhodi to sloveniu 😀

sisstin
5. dub 2009

dzidzus: no to jsem si taky všimla, že tam maj slovenskou vlajku a má to bejt Slovinsko..jsou to paka 😝 ...takže jedině přes MMB..ale počítej, že si ženský berou i 10KC(12SK) na libře 😉

dzidzuska
5. dub 2009

fuha to je celkom dost... 😖 no asi to vymslim nejako inak

evaviki
9. bře 2012

potrebujem poradit, aku velikost dzinov a krataskov kupit malemu.. ma 3 roky, nextove dziny na 3-4 roky su mu uplne presne.. tak neviem, ci uz brat 5-6 rokov , pretoze ak trochu vyrastie, bude mu vsetko kratke.. a ako je to pri krataskoch?? tiez mam vziat vacsie a dufat, ze mu budu aj dalsi rok, alebo mam brat tie 3-4 roky?? nemate niekto tu velikost 4-5 rokov, zeby ste mi odmerali delku kalhot?? dakujeeem

amymol
9. bře 2012

Holky taky potřebuji poradit🙂 Malému jsou zrovna tři měsíce a chci mu koupit jarní bundičku, jen nevím jakou velikost.. Jestli 68 (3-6měs.) nebo 74 (6-9měs). Aby se mu do ní vešla mikinka, ale zase aby mu nebyla obrovská...díky

peta268
9. bře 2012

@dzidzuska z tejto stranky sa da objednat http://www.nextdirect.com/sk/en

peta268
9. bře 2012

@dzidzuska z tejto stranky sa da objednat http://www.nextdirect.com/sk/en ....pardon, az teraz som si vsimla, ze prispevok je skoro 3 roky stary 🙂

evaviki
9. bře 2012

@amymol asi by som vzala vacsiu, teraz max. zahnes rukavy a na podzim bude akurat..

petaov
4. lis 2013

@evaviki
@amymol
@peta268 Ahoj holky, potřebovala bych nějakou ochotnou maminku, která by mi změřila tričko a kalhoty Next vel. 98/104 nebo 104/110. Nevím, jakou velikost vzít. Tričko když tak vezmu větší, ale zajímala by mě hlavně délka kalhot. Každý to šije jinak a malému proto oblékám různé velikosti. Obchod Next tu nemáme, tak si to nemám, kde změřit. Předem děkuji za ochotu.

amymol
4. lis 2013

@petaov Tak to bohužel nepomůžu, k této velikosti prcek ještě nedorostl 😉

Strana
z2