icon

Vlhčené ubrousky na přírodní bázi, máte zkušenost?

lasicek
19. kvě 2015

Máte někdo zkušenost? Např: Jackson Reece? Jiné jsem ani nenašla. Doma používám medvídka, ale potřebovala bych něco na cesty.

zrzkasro
19. kvě 2015

Zkuste SEVENTH, nejsou nejlevnější, ale v biokvalitě ... používám je právě na cesty a jsem s nimi moc spokojená. Syn ma citlivou pokožku a po všem se oprudí, ale tyto jsou bez problémů.

zo_ja
19. kvě 2015

Na cesty? S sebou žínku anebo plínku a flašku s vodou, která se stejně hodí na pití a máš vše, co potřebuješ. Pokud jedeš někam dál/dýl a nechceš případný zbytky bobků tahat s sebou, tak se to dá dnes většinou v nějakým umyvadle na wc přemáchnout, nebo vzít starou plínku či kus starýho hadru a vyhodit, nebo použít normální papírový kapesníčky. Nepřišla jsem na důvod, proč kupovat jednoúčelové vlhčené ubrousky, které po otevření leda tak vychsnou.

jana_ul
29. kvě 2015

Zmiňovanou značku neznám. Já nedám dopustit na vlhčené ubrousky. Začala jsem je používat od narození, a máme je stále při sobě. Je to pohodlné - otřu, zahodím. Nikdy nezpůsobily žádné "osypky" nebo tak něco, takže za mě spokojenost veliká. Nedávno jsem objevila vlhčené ubrousky v Albertu (s motivy Šmoulů na obalu). Mají je za dlouhodobě sníženou cenu, takže mi tím odpadá vyhledávání akcí 🙂

majkoz
29. kvě 2015

Na cesty je nejlepší nastříhaná mokrá plína nebo froťák v pytlíku, pokud lpíš na přírodní bázi 😉 Ale ani mimi neublíží občasné použití vlhčených ubrousků jakékoli značky-utřu bobek-utřu suchou plínou- nechám vyvětrat a tradááá. Jakýpak copak
A co se týče medvídka-do rozprašovače trocha oliv. nebo jiného za studena lisovaného oleje třeba+voda(ano, čistá voda🙂, před použitím zatřepat a je to!!! Stříknu na hadřík a mám vlhčený ubrousek!

kathla82
6. črc 2015

My používáme právě Jackson Reece a mohu jen doporučit 🙂 Díky svému přírodnímu složení (99% složek je přír.původu) je vhodný nejen na zadek, ale i na obličej a ruce. I já jej používám např. před gyn.vyšetřením nebo na ruce atd. Medvídek je fajn, ale spíš pro ležící mimča na prcku, jakmile se dítko začne plazit po zemi a baštit příkrmy, tak jsem víc užila ubrousky a do teď jsme u nich 🙂

betulanana
9. únor 2016

@majkoz Myslíš, že by se místo medvídka takto dal používat dětský měsíčkový olej Saloos?

margot_ka
9. únor 2016

Ja kupuju separacni pleny,ktere namacim do vody. Umyvam tak prdku doma. Jsou rozlozitelne,takze super. Na cesty mame pampersky, nechce se mi litat a shanet umyvadlo a jednou za cas to prirodu nezruinuje, vzhledem k tomu,ze jinak jsme opravdu hodne eko rodinka 🙂

majkoz
9. únor 2016

@betulanana já myslím,že určitě! ;)