Vlhčené ubrousky na přírodní bázi, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost? Např: Jackson Reece? Jiné jsem ani nenašla. Doma používám medvídka, ale potřebovala bych něco na cesty.
Na cesty? S sebou žínku anebo plínku a flašku s vodou, která se stejně hodí na pití a máš vše, co potřebuješ. Pokud jedeš někam dál/dýl a nechceš případný zbytky bobků tahat s sebou, tak se to dá dnes většinou v nějakým umyvadle na wc přemáchnout, nebo vzít starou plínku či kus starýho hadru a vyhodit, nebo použít normální papírový kapesníčky. Nepřišla jsem na důvod, proč kupovat jednoúčelové vlhčené ubrousky, které po otevření leda tak vychsnou.
Zmiňovanou značku neznám. Já nedám dopustit na vlhčené ubrousky. Začala jsem je používat od narození, a máme je stále při sobě. Je to pohodlné - otřu, zahodím. Nikdy nezpůsobily žádné "osypky" nebo tak něco, takže za mě spokojenost veliká. Nedávno jsem objevila vlhčené ubrousky v Albertu (s motivy Šmoulů na obalu). Mají je za dlouhodobě sníženou cenu, takže mi tím odpadá vyhledávání akcí 🙂
Na cesty je nejlepší nastříhaná mokrá plína nebo froťák v pytlíku, pokud lpíš na přírodní bázi 😉 Ale ani mimi neublíží občasné použití vlhčených ubrousků jakékoli značky-utřu bobek-utřu suchou plínou- nechám vyvětrat a tradááá. Jakýpak copak
A co se týče medvídka-do rozprašovače trocha oliv. nebo jiného za studena lisovaného oleje třeba+voda(ano, čistá voda🙂, před použitím zatřepat a je to!!! Stříknu na hadřík a mám vlhčený ubrousek!
My používáme právě Jackson Reece a mohu jen doporučit 🙂 Díky svému přírodnímu složení (99% složek je přír.původu) je vhodný nejen na zadek, ale i na obličej a ruce. I já jej používám např. před gyn.vyšetřením nebo na ruce atd. Medvídek je fajn, ale spíš pro ležící mimča na prcku, jakmile se dítko začne plazit po zemi a baštit příkrmy, tak jsem víc užila ubrousky a do teď jsme u nich 🙂
@majkoz Myslíš, že by se místo medvídka takto dal používat dětský měsíčkový olej Saloos?
Ja kupuju separacni pleny,ktere namacim do vody. Umyvam tak prdku doma. Jsou rozlozitelne,takze super. Na cesty mame pampersky, nechce se mi litat a shanet umyvadlo a jednou za cas to prirodu nezruinuje, vzhledem k tomu,ze jinak jsme opravdu hodne eko rodinka 🙂
@betulanana já myslím,že určitě! ;)

Zkuste SEVENTH, nejsou nejlevnější, ale v biokvalitě ... používám je právě na cesty a jsem s nimi moc spokojená. Syn ma citlivou pokožku a po všem se oprudí, ale tyto jsou bez problémů.