icon

Výbava pro klučičí zimňátko

ilema
17. črc 2019

Ahoj mamky, snad nebude vadit, že jsem založila toto téma, ale bazárek a nejen tady jsem pošla tam a zpátky...
Sháním prosím oblečení pro listopadového chlapečka. Vím, že je ještě relativně brzy, ale mám náběh na komplikace a ráda bych měla vše připravené, i přesto že mám ještě půlku před sebou, tedy tuk tuk, doufám, že to opravdu pulka bude a ne dříve.
V inzerátech (klidně jsem mohla přehlédnout) nacházím hlavně jarní a letní oblečení 0-3m, hodně bodíček s krátkým rukávem, zimní oblečky s dlouhým rukávem minimálně. Ráda bych sehnala případně celý balík, protože nakupovat po jednom kousku bodíčka či dupačky zrovna finance neušetří a mohla bych kupovat rovnou nové. Ovšem tuhle mánii jsem si už užila s prvorozenou dcerkou 🙂 a zjistila, že toho spoustu nenosila a ze všeho tak rychle vyrostla, že teď už raději přidám na lepší kočárek, než utrácet za nové oblečení. Každopádně jsem vás chtěla poprosit, zda prosím nemáte a třeba se vám jen nechtělo fotit a dávat inzerát, mix různého oblečení 0-3 i výše pro kluka narozeného v řijnu, listopadu, prosinci.
Pokud toto téma vadí, prosím případně o smazání.

terezie96
17. črc 2019

Nechce se mi moc hledat, ale narazila jsem třeba tady https://www.modrykonik.cz/market/baliky-oblecen... 🙂

aksive
17. črc 2019

@ilema psala sem vam zpravu...😄

barkasykorka
17. črc 2019

Mám chlapečka narozeného v říjnu, dost zimních věcí, pokud byste chtěla, nafotím 😉

radula88
17. črc 2019

Dobry den, mam veci po synovi, ktery se take narodil na podzim ( listopad 2019).
Chtela bych to prodat jako celek.
. Veci krasne, i na donoseni, neco zdarma. Po 1 neco po 2 detech. Nekuracke prostredi. Velikost 50-68,neco 74
Body,dupacky,polodupacky,fleec.overalek,puncochy,ponozky,bundicka,cepicky..
V podstate byste mela vse,co byste potrebovala.

Vim,ze nabidek bude hodne,ale Kdybyste mela zajem,nafotim (zitra). 🙂tak kdyztak napiste.

Mejte se hezky

radula88
17. črc 2019

@radula88 oprava - maly se mi narodil listopad 2018 😀

areh
17. črc 2019

Mám syna narozeného v říjnu. A doporučuji zainvestivat hlavně do kvalitního fusaku. Měla jsem od Gessleinu a v koře syn nepotřeboval žádnou kombinézu a pod. Jen domácí oblečení + jedna tenká vrstva 😉

ludmirena
17. črc 2019

Já prodávám balík, res.baliky, syn je listopadový. Koukni, dohoda možná: https://www.modrykonik.cz/market/baliky-oblecen...
Na mém profilu jsou ty další balíčky.

katkakotrikova
18. črc 2019

Ahojky..mam maleho unoracka,takze spousty zimniho vcetkne kombinez,ktere jsmr nestihli unosit.A jelikoz toho mam strasne moc,prodavam za korunove castky.Kdyby jsi chtela,pisni a muzu poslat fotky 😉

betinakunova
18. črc 2019

Také nabízím balík zimního, syn je lednový (některé věci jsou na donošení, některé jako nové), jsem ochotna prodat i čast věcí na domluvu 🙂

vemira
18. črc 2019

Taky mám balíček pro chlapečka, narozeného předčasně v říjnu. Když tak mrkněte ke mě do bazárku. 🙂