Dovolená na Slovensku nebo u moře?

barcuca
13. dub 2016

Dobrý den, plánujeme s manželem dovolenou. Oba milujeme moře, ale dceři bude 16m a budeme muset jet na přelomu červenec srpen. Přemýšlím jestli zvolit dovolenou na slovensku nebo jet někam k moři. Mám strach, že to u moře bude k ničemu malé bude teplo, bude protivná, navíc mám strach z politické situace a z různých nemocí spojených s uprchlíky. Nevím jestli není na moře eminka ještě malá, jestli letos nebude lepší to slovensko...mám vybraný hotel s bazénem hřišťátkem nebude tam takové teplo...co by jste volily vy? Děkujji za odpovědi=)

monasek84
13. dub 2016

My loni s prckem v tomto veku volili Slovensko 🙂 jeli jsme do V.Tater a celej tyden jsme tam meli pres 30 stupnu, takze s tim teplem to neni takova jistota 😉 jinak ja k mori nejela kvuli ceste, sama s cestovanim problem nemam, ale malej mel v te dobe mama obdobi a tak by mi furt visel na krku a neuzil by si to nikdo.

barcuca
autor
13. dub 2016

no cesta je taky odrazující faktor...před týdnem jsme jeli 100km a byl to horor...malá se v sedačce kroutila brečela nic ji nezajímalo...museli jsme pořád stavět a kojit.

myjusiatko
13. dub 2016

S nami bol na dovolenke bracha okolo roku v chorvatsku a kamaratka brala na dovolenku na jachtu 9mes. holčičku. Aj braška pred rokmi aj kamosky dcerka to zvládli úplne v pohode a jachtu s miminom sme si dokonca moc uzili.

martin41
14. dub 2016

Ono to bude "kus od kusu". My s malou jezdíme k moři od 18ti měsíců. S teplem vůbec problém neměla. Jediné co jí vadilo byl pálící písek, ale to bylo fajn, protože nám neutíkala od stanu 🙂
V těch 18ti měsících přítelkyně s malou letěly a já jel autem. O rok později jsme to už absolvovali autem všichni. Cesta úplně v pohodě. Malá koukala ven a byla z jízdy nadšená. Vůbec nechtěla spát.

aninousek
14. dub 2016

Ahoj naprosto s přehledem starší od3 měsíců a maldší od 9 měsíců autem Chorvatsko ,Itálii cestu mladší trochu zlobí nic co by se nedalo vydržet a na místě nikdy problém s vedrem nebyl 😵