icon

Existuje solidní práce z domova?

sysia
30. pro 2014

Ahojky, před otěhotněním jsem roky pracovala jako telefonní operátorka. O práci jsem ale přišla, nyní jsem těhotná a marně hledám novou práci. Těhotenství mám rizikové. Ráda bych ale přinesla do domu nějakou tu korunu navíc...jako dobré řešení mi připadá práce z domova. Mám problémy s krvácením v těhu, těžko bych mohla někde docházet. Bohužel...nedaří se mi nic najít... Poradíte ? 🙂 Děkuji.

Strana
z4
banitram
9. bře 2016

@marcii84 ze zvědavosti jsem nahlédla do odkazu ... takže úvodní stránka snůška nic neříkajících blábolů, ze kterých případný zájemce nepozná, zda je jedná o nějaký prodej, průzkum nebo prostituci. Abych se dozvěděla, o co jim jde, tak nejdříve musím poskytnout veškeré osobní údaje. Takhle se seriózní společnost nechová a musela bych být blázen, abych jim dala svůj telefon, e-mail a adresu. Evidentně mi slušnou práci nedají, ale pak mě začnou spamovat e-mail nebo otravovat po telefonu, to známe .....

koordinatorka_odboje
9. bře 2016

@banitram nebo hur, vezmou si na tebe pujcku

janina_sun
Odpověď byla odstraněná
elineckam
Odpověď byla odstraněná
magdalenax
21. srp 2016

No, tak já jsem nestačila zírat, není tomu tak dlouho. Bavila jsem se se spolužačkou, o tom, jak je to celkově s tou prací dneska a považte si. Její kamarádka začala při mateřské naprosto necíleně a postavila si na tom živnost. Nosila nějaké paní z baráku, již důchodkyni čas od času nějaké jídlo. Té paní od ní vše moc chutnalo, tak se nakonec domluvily, že přestane chodit do vývařovny a že ona jí bude vařit. Babička to pověděla ostatním kamarádkám, - drbnám, se kterými sedávala na lavičce. Takže z jedné porce "navíc" jich bylo pět, pak sedm, pak patnáct.... . Nějakou korunu - kolik, to nevím ji to hodilo, sice stála u sporáku kolikrát už od pěti od rána, ale po letech má vývařovnu s několika zaměstnanci. Jo, a když ještě vařila v tom dvacetilitrovém hrnci doma, tak měla živnosťák na služby a nějaká dobrá duše jí prý udala, ale měli smůlu. Od všech - a to pouze stálých strávníků měla podepsaný papír, že jsou seznámeni s tím, že vaří v domácích podmínkách a že s tím souhlasí.

mallorka
Odpověď byla odstraněná
veronika223
9. zář 2016

Solidní přivýdělek pro ty, kteří rádi píšou - recenze, informace, atp. Můžeš se stát i ty copywriterem. Píšu články o módě, zdraví, dětech, autech, atp...různá témata na základě zadání od objednatelů. Systém je jednoduchý. Nechávám si vyplácet, když dosáhnu min. 300Kč a do 3dní mám peníze na svém účtu. Každá koruna dobrá. Částky za článek se pohybují od 40Kč do 2000Kč...-dle zadání objednatele. Pro registraci, zdarma, můžete využít odkaz ZDE: https://www.copywriting.cz/?a=15744 😉

magdalenax
3. říj 2016

@veronika223 Tadši zůstanu u té své, kdy mám jistotu, že vydělám za den v průměru 300 korun, - když nebudu mít zrovna náladu

klanova2
16. pro 2016
Uživatel klanova2 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klanova2.

Ahoj, také jsem dlouho sháněla práci z domova, protože situace ve které se nacházím mi nedovoluje někam docházet. Skvělou práci jsem sehnala na https://www.airjobs.cz/ zkus tam mrknout, inzeráty se stále obměňují 🙂

v2016
Odpověď byla odstraněná
klanova2
17. led 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klanova2.

Také jsem na nějakou dobu musela vzít brigádu. Velký výběr brigád i zaměstnání najdete zde https://www.airjobs.cz/. Vřele doporučuji.

klanova2
17. led 2017

Také jsem na nějakou dobu musela vzít brigádu. Velký výběr brigád i zaměstnání najdete zde https://www.airjobs.cz/. Vřele doporučuji.

astyna
17. led 2017

já jsem dříve pracovala jako hosteska, to jsou nárazové akce, nemusela jsem pravidelně pracovat, což mi vyhovovalo nejvíc. Odpadá pak hlídačka, která stojí mnohdy ty peníze, které si vydělám. Hodně záleží, kde žiješ. Tady v Praze je toho habaděj, ale zase i hodně podvodníků. Mnohdy ty firmy hledají někoho na částečný a později nabízí home office. Já bych třeba pracovat z domu nemohla, protože malý skoro přes den nespí, je hodně náročný, tak povědomý o konkrétních tipech ti bohužel nedám.

hanyas
17. led 2017

Privydelek se urcite sehnat da. Ja si treba uz od 18 privydelavam pres internet z domova. Je potreba ale hledat. Ne kazda nabidka je solidni.

sam99
17. led 2017

Holky, teda nevim.. Taky hledam pravi z domova, protoze delat ve skolce se z domova fskt neda 😂 ale nemam zaludek na to, cokoliv prodavat, inzerovat ze radoby neco prodavam nebo nutit nejake vyrobky svym znamym.. Rada bych neco jineho.. Ale co...

lottie
Odpověď byla odstraněná
lena70
9. dub 2017

@lottie Dobrý den,zaujal mě váš inzerát,mohla byste mi napsat něco více?Pěstováním rostlin ze semínek ať už ze samosběru či koupených se zabývám už léta,jelikož je to můj velký koníček.Vypěstovávám si takhle zeleninu a letničky,trvalky atd.Jsem z Libereckého kraje.

verdos
9. dub 2017

Teď poslední dobou jsem narazila už na 2 nabídky týkající se vypracovávání projektů - z domu, na celý i půlúvazek, v jednom nabízeli i doškolení, pokud člověk neměl dané vzdělání... Bohužel to není práce pro mě, já nejsem "papírový" typ, ale třeba to někoho inspiruje 🙂.

lottie
17. dub 2017

Tak jsem konečně poslal IP Vám, co jste si napsaly a teď ještě doufám, že mě tady veřejně za 2 měsíce pochválíte, jaká je to práce z domu co funguje, ať máme příští rok pěstitelek víc 😉 díky

ditta01
17. dub 2017

@verdos ahoj mohla by jsi mi napsat víc o co se jedná třeba do zprávy ?? Co si mám představit pod papírováním děkuji ☺

verdos
17. dub 2017

@ditta01 napiš mi email (do zprávy) a přepošlu ti jednu z nabídek (ta mi přišla přímo emailem přes známou), tu druhou se pokusím taky najít... ale obojí se týkalo projektů.

kakadu7
Odpověď byla odstraněná
tibysek
Odpověď byla odstraněná
vercakolca
Odpověď byla odstraněná
radkakucharova
Odpověď byla odstraněná
kleoluci
3. srp 2017

@alenavy
Dobry den, smim poprosit vice info?dekuji
kleo.luci@seznam.cz 🙂

kleoluci
Odpověď byla odstraněná
alenavy
4. srp 2017

@lottie Jé, kamarádka je takový pěstitel, můžu poprosit o info?

bozena22
12. srp 2017

@alenavy dobry den mohu poprosit info zajima me to pokud jeste delate dekuji

gumicka8
Odpověď byla odstraněná
Strana
z4