Hledám práci kompletace na doma - jak poznat, ze ti neni podfuk?

kaja2016
26. zář 2019

Narazila jsem na nekolik inzeratu, vubec nevim, jak poznat, kde se z Vas jenom snazi dostat penize, kde jde opravdu o zalohu. Mate s tim nekdo zkusenost?

konidana
26. zář 2019

@kaja2016 všechny malé manuální práce na doma jsou dnes už dávno podvod😉

agneska7
26. zář 2019

Přesně tak jak se píše víš

meronym
26. zář 2019

@kaja2016 V zadne slusne, seriozni praci od Vas nikdo penize nechce. Zaloha, nazvana jakkoli, je vzdy podvod.

barchen
26. zář 2019

@kaja2016 žádná záloha, žádné finance předem, žádné poplatky, jen to je seriózní práce. Jinak v dnešní virtuální době nabízejí velké firmy práci z domova tím stylem, že stačí do kanceláře do Prahy, Brna nebo Ostravy jezdit 1x měsíčně a jinak pracovat z domova. Takže není problém bydlet v JČ kraji, na severu a jezdit do Prahy 1x za měsíc nebo bydlet na Vysočině, jezdit do Brna nebo Ostravy. Stačí mít jeden cizí jazyk na slušné úrovni, trochu ovládat kancelářský balík na PC a je to.

kaja2016
autor
26. zář 2019

@barchen No a to prosim kde? 🙂 Rada se busu o zamestnani uchazet🙂 Ano, mam zkusenost, ze kdyz nekde predtim pracujes, tak i na materske muzes dal pro ne delat. Ale ze by nekdo cizimu cloveku sveril homeoffice na nejakou nenarocnou cinnost k diteti, tak na to jsem nenarazila.

sudylichozrout
26. zář 2019

@kaja2016 doporucuju aplikaci Prace za rohem. Stahni, navol si parametry dle svych potreb a vekej, ono to tam zacne padat 🙂

tomka25
26. zář 2019

Já jsem třeba dělala brigádně kdysi v jedné firmě v ČB, kompletovala jsem obálky, dělala kosmetické balíčky se vzorky, atd. Měla jsem hodně volného času a dalo se opravdu slušně vydělat. A tam posílali i kompletace domů, ale jen osvědčeným pracovnicím a z města. Chodili tam maminky na MD. Asi bych takovou práci na netu nehledala, ale zkusila bych přímo nějakou papírnu, atd. A vždy byla práce domů bez poplatků.

kaja2016
autor
26. zář 2019

@tomka25 Ja potrebuju neco na doma. Nebo kam bych mohla vzit ditko s sebou.-)
@sudylichozrout Prace na doma? Nejak se me nechce verit, ze tam budou jine inzeraty nez vsude jinde. Docela jsem uz vse mozne projela. Ale zkusim, diky za tip...

tomka25
26. zář 2019

@kaja2016 ano, chápu, já jen že například ty kompletace z vlastní zkušenosti vím, že na doma jsou, ale domluvila bych osobně, přes net nikdy 😉

barchen
26. zář 2019

@kaja2016 Není pokaždé podmínkou, aby tam maminka před RD pracovala. Před cca rokem jsme nabírali i nás po celé ČR, dokonce máme matky ze SR, které dojíždějí občas do Ostravy. Ale zase to není nenáročná činnost, pokud tedy hledáš jen něco manuálního. Potřebuješ jazyk, práce s PC a být šikovná.

zlutykonik
26. zář 2019

@barchen Mohla bych se zeptat, co je to za práci/firmu? Děkuji

kaja2016
autor
27. zář 2019

@barchen Nenarocna ve smyslu, ze si udelas sve a nemusis o tom v prubehu dne kdy nepracujea premyslet. A jak jsi na to narazila? Inzerat nebo prez znameho? Ja myslim, ze jazyk pc a office dneska umi skoro kazdy. Ja si prestavuju neco od- do, splnit ukol, je me jedno jaky, jestli manualni ci administrativni ci jakykoliv jiny a cista hlava. Kdyz se me narodila dcerka tak jsem do jejiho jednoho roku delala takovou jakoby koordinacni koncepcni cinnost a rano jsem se budila s myslenkou, jak neco udelat a kdy a tak - -to uz nechci, clovek pak vlastne pracuje napul cely den v hlave, pak sina to dve hodinky sedne a casto udela praci, co clovek v officu za 8 hodin. Me to teda hrozne zatezovalo, ja jsem na materske, abych byla s ditetem.-)

barchen
6. říj 2019

@zlutykonik Máš zprávu.