Hledám práci z domova pro samoživitelky. Máte zkušenost?
Dobrý den, sháním práci z domova. Máte někdo dobré zkušenosti?
Já pracuji na tříčtvrteční úvazek ve školství, ale potřebuji si k tomu, ještě nějaké peníze vydělat. Jsem samoživitelka, mám dvě děti a dcera má retardaci. Nemůžu odpoledne někam docházet, neboť nemám pro děti hlídání. Budu ráda, za každou odpověď, která mi pomůže. Přeji vám všem krásný den M. 🍀☀️
K tomu, co už bylo uvedeno, můžeš zkusit i virtuální asistentku. Rozhodně se nepouštěj do takových akcí, jako je kompletování žvýkaček, obálek, atd. Na tom nikdy nic nevyděláš a v jednom člověku nedodržíš smluvní ujednání a budeš sankcionovaná...
Ráda bych ti pomohla, ale momentálně nemám žádné echo na práci z domu. Pokud něco budu mít, určitě poradím.
A můžeš brát děti sebou? Ve velkých městech každou chvíli někdo hledá pomoc s vyzvedávánim dětí z institucí či doprovod na kroužky. Zkus místni FB skupinky.
K tomu, co už bylo uvedeno, můžeš zkusit i virtuální asistentku. Rozhodně se nepouštěj do takových akcí, jako je kompletování žvýkaček, obálek, atd. Na tom nikdy nic nevyděláš a v jednom člověku nedodržíš smluvní ujednání a budeš sankcionovaná...
@miryp o tom jsem neslyšela, vyhledáme si nějaké stránky a podívám se. Děkuji

@monikka1 a ve školství co? Můžeš doučovat? Nebo opravovat třeba bakalářské, diplomové práce? To delala jednoho času kamaradka s vystudovanou bohemistikou. Nebo jestli umíš psát,tak copywriting.