icon

Jak funguje objednávání obědů ve fabrice?

lili1503
29. zář 2024

Dobrý den,

Není tady někdo kdo chodí na obědy ve fabrice?
Obědy jsou přiváženy ve várnicich takže se to pouze ohřeje a dává zaměstnancům.
Zajímalo by mě jak je řešeno objednávání obědů na další týden a jestli si ještě můžete změnit jiný oběd v ten den.

Děkuji

barmil
29. zář 2024

@lili1503 u nás mohou měnit jen do 7hod ráno a to jenv omezené nabídce, minutky a saláty již ten den objednat nelze. Výběr bývá 14dni předem.

lili1503
autor
29. zář 2024

@barmil děkuji a objednává se to u paní co vydává obědy nebo to řešíte online nebo jinou určenou osobu? Děkuji

sonaxoxo
29. zář 2024

@lili1503 a to se nemůžeš zeptat tam, kde pracuješ? 🤷 Všude se to dělá pokaždé jinak..někde se objednává jídlo online, někde zaškrtnu jídlo na papíře..na výdeji se jídlo neobjednává..většinou ten den jídlo měnit nejde..třeba děti ve škole to mají zase jinak..

merope
29. zář 2024

Já chodím do menzy, obědy se tam dováží a prostě dokud jsou, tak jsou, když to dojde, tak došlo. Pak jsou tam ještě bagety a nějaké další věci.

ckei
29. zář 2024

@lili1503 můžeme změnit ten den max.do 7:00h., poté již nikoli. Přihlašování a odhlašování oběda pouze online.

ele_nka
29. zář 2024

@lili1503 tohle má každý jinak. U mě objednáváme online a lze změnit den předem. U manžela objednávají papírově týden předem a jde to jen zrušit den předem.