icon

Jak řešit často nemocné děti při zkušební době?

lusinek12
11. čer 2024

Dobry den
Maminky jak to resite vy kdyz mate casto deti nemocne a prace... ja byla pul roku doma pac mi v byvale praci neprodlouzily smlouvu pani mi rekla narovinu ze jsem casto doma na ocr byla jsem.doma pul roku a deti zdrave jen co jsem nastoupila do prace mala zacala byt nemocna chlap sni tedy byl doma jenze ja tam vydrzela 3 dny a pak se mi naskytla lepsi prace tak jsem nastoupila jinam jenze pak zacala druha tak jsme se s chlapem stridaly ja byla jeden doma pak si musela hodiny nadelat a pak chlap kamoska co byla doma na neschopence
. Jenze za par zacala zase druha tak uz jsem mela na ocr... je to asi tyden co chodim do prace a opet zacala starsi ma.horecky a stezuje si na bolest v krku bojim se ze to bude angina a to mam jeste naplanovany zakrok s malou do pardubic takze jsem.nahlasila.ze budu vic jak ryden doma na ocr... jenze jsem stale ve zkusebce ad se snazim sebe vic abych nebyla tak casto doma tak stejnak musim chlap nemuze byt doma porad babicky zadne jedna bydli daleko a ta je non stop v praci a druha ta uz hlidaci bouzel neni.. bojim se zr opet prijdu o praci uz mi vedouci jednou rekla pokud budu casto doma s detmi tak se spolu rozloucime.. kdybych aspon nejak zvladla tu zkusebku ale ve zkusebce na ocr snad uz po 3 nwm mam z toho blby pocit.. ze tam asi dlouho nebudu..
.

Strana
z2
ada22
14. čer 2024

@exbordelar bylo to brané asi jako nouzové řešení po dobu zkušební doby.

lusinek12
autor
14. čer 2024

@ada22 noo prazdniny letos mame vyresene takto ale verim tomu ze to jeste bude zajimave... prvni tyden nakonec budem doma ja pac opet ke konci mesice pujdu na ocr mam zakrok s malou takze budu doma pak tyden bude s tatinkem tak doufam ze si ji ted veme do prace jak tvrdil pak jede na 14dni na tabor pak bude doma ale to mam nahlasenou dovcu pac budu mit o e deti doma pac 14dni je skolka zavrena pak dalsi tyden jedou obe na primetsky tabor... pak dalsi tyden mladsi skolka starsi na tyden u babicky nakonec jsem moji mamku ukecala ze na tyden ai ji veme a jak to bude dal to nwm.ac nam jeste chybi 14dni coz ten podleni tyden v srpnu budu opet doma obe pac zase skolka bude zavrena takze ro bude jeste zajomave... takze ro se pak bude nejspis resit az to bude... ale chlap mi rekl tabory uz neres ja si holky vemu do prace tak jsem zvedava

sfet
21. čer 2024

@exbordelar to je sice pravda, ale když přijde nadobro o práci, tak nebude mít nic. Takhle bude mít pouze nějaký měsíc o něco míň. A jak děti rostou, budou min a min nemocné, chůvu už nemusí hledat, ale práci má pořád. Radši se kousnout a říct si, tenhle měsíc mám o tolik a tolik min, ale mám tu práci jistou. Tak to řeším i já.

Strana
z2