Jaké jsou možnosti práce v těhotenství z domova?
jsem v 17 tydnu tehotenstvi a rada bych se zamestnala. Mam praci z domu ale to neni tak dobry na vydelavani, ale teda lepsi jak vubec nic. Mela jsem online poovor na dalsi home office praci ale tam jsem rekla ze jsem tehotna, zapsala si to ze dokdy muzou se mnou pocitat.. o par hodin mi prisla smska ze se teda rozhodli pro jine lidi...nevedela jsem ze i u praci z domu to muze lidem az tak vadit?? no nevim.. rada bych , dokud jeste muzu vzala i nejakou brigadu nebo neco.. nebo nejakym jinym zpusobem si privydelavat, dejte napady...prosim poradte mi neco 🙂
@kvetyjsoubarevny v 17tt to na tobě ještě vůbec nemusí být vidět. Nepíšeš,co umíš. Ale tak třeba práce a brigad je prostě dost, supermarkety,fast foody,kavarny,cukrarny,obchodni asistentky. Ale všude budeš muset byt na nohach (kromě pokladnich) a asi mas na praci vlastně jen 3 měsíce - v 7.mesici už můžeš být dost unavená,bude to na tobě už vidět a vlastně ti bude už končit možná i zkušebka,kdy tě můžou vyhodit..
Dle mne bez šance. Těhotenství není nemoc, ale na těhotné bohužel není spolehnutí, ze dne na den můžou ze zdravotních důvodů z pracovního procesu vypadnout. Proč by si zaměstnavatel měl vybrat těhotnou? To by musel zešílet.
@kvetyjsoubarevny teď můžeš být v pohodě, ale může se během těhotenství cokoliv stát, ktery zaměstnavatel by tohle riskoval? Já šla na nemocenskou ve 25tt., protože jsem to nedávala a to jsem dělala jako zástupce vedoucí v oděvním obchodě. Takže jsem se mohla zavřít do kanclu, ale neustále tvrdnutí břicha a pořád nevolnosti a unavená tak, že jsem spala 3x za den... nakonec mě nechala už Dr. doma a klidový režim. I na Home Office potřebují produktivní zaměstnance a ne jen na půl roku. Bohužel
Nemyslím si, že reálně najdeš zamestnavatele, který bude smířený s tím, že zanedlouho odejdeš na mateřskou.

@kvetyjsoubarevny jasne ze jim vadi, ze te zauci a pak s tebou mohou pocitat jen na par měsíců, ne? A uprednostni nekoho, u koho je sance na delsi spolupraci. Super ze mas aspon nejakou prace na doma, a pak zalezi, co umis a muzes nabidnout, doucovani, zehleni, hlidani deti...