icon

Jaký je plat odběrové sestry? Co očekávat?

sabor
15. bře 2022

Dobrý den, jdu na pohovor do nové práce, jako odběrová sestra.
Nevíte jaký je plat? Co mám čekat, nebo o jaký si říct.
Děkuji

srnii
15. bře 2022

Tak ono záleží zda je to někde v nemocnici kde se jede podle tabulek a plat neukecáš nebo u soukromíka kde záleží na něm, jak tě ocení. Co vím od spolužaček, co šly do soukromého sektoru tak měli kolem třiadvaceti čistýho. Ale už je to dýl co jsme se o tom bavily.

sabor
autor
15. bře 2022

@srnii jde o agel lab

hezz17
15. bře 2022

@sabor co mam zkusenost (od kamaradek), tal zrovna agel plati hodne spatne.

angell83
16. bře 2022

Narovinu..... na kolik se ceníš...... já když nastupovala jako odběrová sestra na 4 hodiny denně, před 4 roky, tak jsem řekla, že pod 13 tisíc čistého nejdu. Kamarádka dělá šest hodin denně, taky nevěděla kolik si říct a nakonec řekla 20 tisíc a dali jí to.
Záleží i na zkušenostech, benefitech atd.

srnii
16. bře 2022

Koukla bych se do tabulek, kolik bys dle vzdělání (myslím že většina sester je v desítce, max.v jedenáctce) a odpracovaných let měla dostat ve státním zařízení a pod to nešla.

sabor
autor
16. bře 2022

@angell83 a to má 20 čistého?

Já si řekla, 22 čistého.
Protože jsem brala v úvahu, že jsem byla 10 let mimo zdravotnictví. Že jen ranní a volné víkendy a svátky.
Ale dali mi jen 20 čistého/8h
Což mi příjde úplně směšné.

sabor
autor
16. bře 2022

@srnii tak podle tabulek bych měla mít 28020,-
To mi nedají.
Bohužel v okolí mám jen Agel.

angell83
16. bře 2022

@sabor Dostala 20 čistého plus různé benefity, ale je fakt, že ona dělá odběrovou sestru x let, takže byli rádi, že dostali zkušenou sestru.

zmrzlinka
16. bře 2022

@sabor tak nějaký lepší plat u sester dělají hlavně noční a víkendy,svátky....na všech ambulancích mají min než na oddělení.A taky závisí od nemocnice.Nejvic platí fakultní nemocnice ve větších městech.

podestatka
16. bře 2022

@sabor nepíšeš jaké máš vzdělávání,praxi....Řekla bych tak 22-23000 čistého, tak to na ambulancích bývá, tím spíš pokud to není FN. Ale zase je to čistá práce,bez víkendů, svátku a nočních... Je to vždy něco za něco 😀