Je reálné zvýšení platu o 11 000 korun?
Zdarec lidi chci se zeptat. Myslite že mam šanci aby mne zamestnavatel zvysil po zkušební dobe plat o 11 000 kc ?
Mohu o to zazadat ?
Dekuji
@anndybakkie A jak jsi tedy prisla na tech 11 tisic? Proc zrovna tahle castka? Proc to neni treba 9? 🤔
@makovice88 Protože chce vydělávat 40 tisíc, zní to líp než 38 😃
@makovice88 protože chce 40.
Jako manžel ,když hledá teď práci,tak taky má prostě částku, kterou potřebuje. A tu řekne,když potenciální zaměstnavatel chce vědět jeho představu. Buď je to pro ně příliš nebo ok. Ale pokud by dostal 29 ,tak by tu práci nevzal,protože je nereálné se za rozumnou dobu na těch 40 dostat.
@michaela666 Jo taaaak, to dava smysl 😂 Jako nevim, ale da se v oboru rehabilitacnich masazi a kosmetiky vubec tolik vydelat? 🤔
@andelka Jo to chapu, taky jsem to tak mela, kdyz jsem hledala praci. Jenomze tady slecna uz tu praci ma a pocita s nerealnym pridanim. A to mi proste hlava nebere 😅
@terezfr rozhodne ne tak velké. Osobko po nástupu ve státní správě je ve stokorunách.
@veroniquecz tak statni správa ma přesný (a nekdy směšný) tabulky, to je neco jinyho
@netopejr odpovídala jsem uživatelce ohledně státní správy, ne tazatelce 🙂 a ano, peníze ve státní správě nejsou, ale dohání to jinými výhodami.
@veroniquecz no tak asi jak kde a záleží na tabulce. A vím to z vlastní zkušenosti.
Nevím no. Jsem opravdu hodně zvědavá jestli mi to vyjde.
@terezfr taky pracuji ve státním ;) a ano jak kde.
@anndybakkie a kdy budeš řešit mzdu?
@priefi Asi tak za 5 týdnu půjdu za šéfem mu říct o zvýšení platu.
@anndybakkie držím pěsti 😉 dej pak vědět, jak to dopadlo
Prosim Te, napsano bylo, naznaceno taky... Pokud nejsi statni zamestnanec, tak beres mzdu!
A neznam statni masaze a kosmetiku...
@jane46 Je to marny, je to marny, je to marny 🤦♀️
@jane46 Moc tomu nechápu. Vždyť ja vìm že beru mzdu
@anndybakkie Tak proc vsude pises plat? Plat a mzda nejsou synonyma. Proto to tu nektere piseme, proto tu nektere pisi o platech ve statni sprave atd.
@anndybakkie a nejsou to ty masáže se šťastným koncem? 40000 hrubého nemá ani zkušená kvalifikovaná zdravotní sestra (bez přesčasů, bez nočních a bez rizikového a jiných příplatků)…
@jane46 Promiň, špatně jsem se vyjádřila. Beru mzdu. Když tedy beru mzdu je moje požadavka o něco reálnější?
@drep Tak to tedy rozhodně ne. Žádná masáž se šťastným koncem.
@anndybakkie Nejsou, ale nebudes plest diskutuji.
@anndybakkie Ne
Teda ty máš sebevědomí když už po 3 mesících chceš takovou částku přidat jen aby tě nekopli do zadnice když uslyší tu sumu 🤦♀️ jako jsem zvědavá co Ti na to teda řeknou a upřímně bych v ten moment chtěla být tou malou muškou a kouknout jak to bude probíhat 😁

@jane46 Nejsem troll.Odpověď určite napíšu ať už bude jakákoli.Samozřejmě počítám s tím že to možná nevyjde.