Kaufland - doplňování zboží a těhotná

sedmikraska000
22. říj 2015

Ahoj, už je to přes rok, co tomu necháváme s přítelem volný průběh. Mám brigádu v kauflandě - doplňuji tam zboží (těžké i lehké).. Přemýšlela jsem, že když bych zjistila, že jsem těhotná, tak měla bych té brigády nechat?
Může se něco stát, když budu tahat těžké věci a budu těhotná?

Máte s tím někdo zkušenosti a chodili jste někdo do také práce když jste byli těhotné?
Děkuji za odpovědi 🙂

zaludova
22. říj 2015

@sedmikraska000 Tak jestli máte v pohodě vedení, tak bych se domluvila, zda by šlo doplňovat pouze lehké věci....

sedmikraska000
autor
22. říj 2015

@zaludova Domluvit by se to možná i dalo, ale problém je v tom, že se doveze paleta a na té paletě jsou těžké i lehké věci...

zaludova
22. říj 2015

@sedmikraska000 No tak zkusit i s kolegy? Že až vyndáš to lehké, že se proodíte?...asi nejlepší je domluva...pak až řešit jiné varianty 🙂

anina32
22. říj 2015

Sama pracuji v kauflandě takže vím jak to chodí a na rovinu v těhotenství bych si to tam neriskla. Těžké věci, fizicky namáhavá práce, stres. Nemluvě o tom že brigádníci chodí doplňovat většinou na noční a to opravdu není vhodné a snad ani dovolené pro těhotné. Běžná praxe je že když otěhotní stálá zaměstnankyně, tak je automaticky přeřazena na lehčí práci k nám na pokladnu, ale ani to podle mě není pro těhotnou úplně nejlepší, pamatuji kolegyni která začala potrácet přímo za pokladnou.

verunka2292
23. říj 2015

@sedmikraska000 ahoj 🙂 já bych to být tebou neriskovala.Já pracovala ve skladu s hračkami, též tahání těžkých i lehkých krabic a k tomu ještě šplhání po paletách a podobně.Moje doktorka mě hned jak jsem zjistila těhotenství nechala doma na neschopence.Je to rizikové povolání.Myslím že u tebe by to bylo to stejné.Navíc by ses zbytečně stresovala že můžeš potratit,je to i o psychice.