Mate někdo zkušenosti s firmou TianDe?

mallorka
8. čer 2014

Holky,chci se zeptat jestli mate někdo zkušenosti s firmou TianDe

lenkaatynka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
fialkahyacint
15. únor 2018

Zkušenosti mám, některé věci dobré, některé ne, ale to je u všeho 😉 Také je to věc osobního nastavení a vkusu.

sasetkap
15. únor 2018

mám zkušenost. Ne pozitivní. Hledej informace. Vyhni se informacím od prodejců této firmy, kteří ji vychvalují. Zapomeň na to, že je to přírodní a nezávadné. Osobně bych jejich přípravky nepoužila na děti.

slunko84
13. dub 2018

Ahoj osobně jsem začala využívat přípravky od TianDe před měsícem. A je pravda, jak uvádí jiní něco funguje a něco ne. Je to spíše kosmeceutika a určitě nepomáhá v již rozjetých nemocech spíše v začátcích, pak už pomůže jen doktor. Když začíná rýma tak jsou náplasti super, jakmile ale se to dostane do hustých či zelených hlenů, tak jsou náplasti k ničemu. Zkoušela jsem je v začátcích a v rozjetý rýmě. Zkoušela jsem i detoxikační náplati a ty jsou fakt super. Je těžké někomu radit, zda funguje to či ne. Je to asi spíše o tom to vyzkoušet. Každopádne ublížit to nemůže

legionella
13. dub 2018

Někdo má dobré zkušenosti, já se po jejich náplastech ale osypala, velké kopřivkové pupence. Jako vše ostatní je to zkrátka individuální.

irillli
15. srp 2019

Mam ze vcerejska take vlastni zkusenost a kdyz si predstavim, ze jsem to chtela dat na.5nes.dite, je mi spatne jeste ted..ono je mi stejne spatne a proc? Taky jsem chtela na zablokovana zada vyzkouset fytogel, zajimave, ze v TianDe je vsechno na vsechno, tj.krem na, nohy Vam pomuze od bolesti zad, na horecku, na ucpany nos, vyrazku atd.uz toto mi prislo trochu fantasmagoricke, ale ok, sla jsem do toho. Takze objednavka za.4'200kc, turmalinove koule na prani, bederni a krcni turmalinovy pas, gely, hadi sacek, intim gel, vlozky atd atd. Nadsena vse vyzkouset, ze se konecne zacnu hybat s bloklou bederkou. Upozornuji, ze ten den rano pred pouzitim se mi konecne trochu ulevilo po obstriku a tak si rikam, vyzkousim to a zlepsi se to, silene jsem tomu verila, pac pry je vse přírodní a cinska medicina…turmalinove koule jsem koupila kvuli holce co ma atop. ekzem, vyprala jsem dle navodu. Mezitim jsem napatlala slaviton na bolavou nohu a tzv. tekutou naplast na bolava zada a nasadila pas. Obleceni po vyprani jsem vytahla ve stejnem stavu, v jakem jsem ho tam dala. Parada…takze jsem zapla pracku znovu a vyprala ho v obyc prasku jako vzdy, vyprano, cisto. Kdyz jsem volala na reklamaci, pani se me pta a vycistila jste celou pracku a zbavila jste se vodniho kamene? Prosim?? Pracku jsem cistila pred tydnem kamenozroutem od Dedry a chlap cistil filtr…na fb skupine, kde pokud date spatnou zkusenost, opravdu jste vyhozen a blokovan, coz je opravdu profesionalni a dela to dobrou reklamu firme…tak tam po napsani me zkusenosti s koulemi mi ostatni zfanatizovani TianDe psali, zda jsem je nachala nabit na slunci…Prosím?? Ne, tady u nas prsi…mam cekat az zacne svitit slunicko a litat po zahrade s koulema jako blazen?

Mezi tim na me pusobil zahadny turmalinovy pas a tekuta naplast. Muzu Vam rict, ze takhle zle mi bylo naposledy, kdyz jsem zrejme snedla nejedlou houbu. Zacala se mi nehorazne motat hlava, silena bolest hlavy, na zvraceni mi bylo…zacala jsem s chlapem studovat co je turmalin a co obsahuji OPRAVDU masti! Vypila jsem pul litr mleka, ktere nepiji od skolky, kdy mi ho totalne zhnusili, ale v domnění, ze mam otravu z tech jejich zazracnych bylin jsem to tam klopila. Ted lezim v posteli s motajici hlavou, bolavou nohou a cekam na vyjadreni reklamacniho oddeleni, protoze chci vratit i to, co jsem nevyzkousela. A jsem blba, ze jsem verila v nejakou pofiderni spolecnost a nezustala u svych oblibenych produktu od Farmasi, ktere mi alespon vzdy pomohly, holt jsem chtela vyzkouset neco jineho. NIKDY VIC A ZENSKY KTERE TO PRODAVAJI O TOM NEVI NIC A JEN VYKRIKUJI JAK JE TO SUPER A PŘITOM SAMY NIC NEVYZKOUSELY. Zaloby a.soudy, ministerstvo i zakazalo prodej nekterych jejich vyrobku!! Jen pofiderni firma! Maminky hlavne nepouzivejte na deti!!

irillli
15. srp 2019

@slunko84 detox naplasti zcernaji i kdyz si,je.nedate na nohy, staci namocit...je to jen podvod!

zelenaesmolda
15. srp 2019

@mallorka
ja myslim,ze kazdy s troskou zdraveho rozumu se tomuhle "zazraku" vyhne obloukem.
1) maji zazracny pripravek na vsecho
2) cinska opravdu prirodni medicina a kosmetika nebude bezne dostupna na kazdem bazaru za par supu.
3) Uz ze zpusobu propagace vidis,ze je to smejd protoze dobre zbozi se prodava samo aniz by ti ho musel nekdo neustale vnucovat.