Firma Ekonomické stavby s.r.o. - máte zkušenosti?

zsykorova
15. črc 2016

Máte prosím někdo osobní zkušenost s firmou Ekonomické stavby s.r.o.? S manželem vážně uvažujeme o domečku. Na netu jsme však našli na tuto firmu hodně negativní, ale i pozitivních příspěvky. Otázka je, zda negativní nepíše konkurence a pozitivní zase zaměstnanci ES 🙂 Prosím o příspěvek jen ty, kteří s touto firmou přišli do styku. Prosím příp. o sdělení programu, který jste využili. Děkuji

nutricnihodnota
15. črc 2016

Máti je projektantka a má s nimi bohaté zkušenosti. Držte se od ES co nejdál!

zsykorova
autor
15. črc 2016

Díky za reakci 🙂 Nechápu, jak je tedy možné, že dostali ocenění Kvalitní firma roku a mnoha jiné ... jsem z toho dost zmatená..

kittynka
15. črc 2016

Kamarádka takto chtěla stavet a vše špatné,naslibovali hory doly a skutek utekl. Ještě na tom 60tis prodělala a nikde ani barák ani pozemek......nakonec po dohadech s nima ukončila spolupráci a baráček si koupili již hotový od soukromé osoby.

verdos
15. črc 2016

@zsykorova Spousta firem to tak má. Ocenění dostala i firma, co stavěla nám, a to jsme po vychytání největších hrůz ještě 2 roky po předání řešili reklamace, některé dost absurdní. Hodnocení probíhalo tak, že se nás zeptali na pár hodně obecných otázek po telefonu a to bylo vše. Bylo to rok od předání stavby, navíc v pracovní době... Rozhovor byl dost krátký. Od té doby si o podobných certifikátech atp. myslím svoje...

candat
15. črc 2016

Jen doplním, že ES nejsou přímo stav. firma, ale vždy si najmou jinou stav. firmu. Takže ve výsledku, musíte zaplatit 2 firmy. Jinak si přejdi na modrou střechu a tam se toho taky dost dočteš.

anulis
16. črc 2016

Spatna zkusenost, pouze prodelane penize...radsi jsme odstoupili od smlouvy

yerry
16. črc 2016

@zsykorova nemam osobní zkušenost ale slyšela jsem od více lidi zatím jen negativní zkušenosti. ...

saurian
16. črc 2016

ja skusenost nemam, ale susede zacali stavat, bola velmi nespokojna, uz doslova na nervy z nich, nakoniec hned ako to bolo mozne odstupila od zmluvy.

zsykorova
autor
16. črc 2016

Tak díky za reakce. Asi se tedy poohlídneme jinde 🙂 Máte tedy někdo naopak nějakou dobrou zkušenost s nějakou stavební firmou (dřevostavby na klíč)?

verdos
16. črc 2016

@zsykorova Asi záleží, co chcete, ona každá ta firma nabízí trošku něco jiného - některá je lepší na katalogové stavby, jiná na individuálky, ne všechny nabízí všechny technologie (např. způsoby větrání pomocí rekuperace - jsou různé možnosti, nebo vytápění, světlovody... ). Prostě i záleží, jakou máte představu... Na dřevostavby ty velké jsou relativně dobré, ale každá má své mouchy (mluvím o RD, Atrium, Haas), ale když si dáte pozor nebo si dáte poradit, je to v pohodě. Problémy se třeba vyskytnou, ale řeší je. Určitě jsou nějaké další (jako Elk, atp.), ale o těch nic moc nevím.