icon

Máte zkušenosti s prací pouze na odpolední směny?

13. zář 2023

Ahoj všem,
mám dotaz ohledně práce.Dostala jsem nabídku práce,dělat každý den odpolední.Neumím si moc představit dělat každý den odpoledne.Má to taky někdo z vás?Děkuji za odpovědi

bara88
13. zář 2023

Tak pokud nemáš děti, tak si to dovedu představit, ikdyz já bych tak dělat nechtěla ale s detma to snad ani nejde

marketa1218
13. zář 2023

S dětmi úplně nepředstavitelné a já sama bych snad ani taky nechtěla.

kakba
13. zář 2023

Ne, nikdy. Bez i s detima.

glimmer
13. zář 2023

ne, nikdy. Ani bez dětí, s dětmi už vůbec. Podle mě celý den v háji ... dopoledne člověk prospí a odpoledne v práci ... podle mě nejhorší směna ...

miryp
13. zář 2023

Já zkušenost nemám a ani nechci mít, ale sestra s odpolední směnou zkušenost má. Pracovní dobu měla od 14 do 22:30 hod, domů stíhala poslední možný vlak po 23. hodině, domů dorazila po půl dvanácté a ráno vstávala s dítětem do školy. Věčně nevyspalá, doma věčně k nezastižení, osobní život při odpolední naprosto žádný, protože se s manželem míjeli...

autor
13. zář 2023

Já děti zatím nemám.Ale i tak si to nedovedu představit.Ať hledám hledám nějaký pozitiva,tak žádný nemohu najít.Dopledne bych něco poklidila a uvařila a pořád hlídat hodiny,kdy mám odjet.A když pomyslím na léto,jít k vodě nebo i v zimě.Než bych přijela domu a pak zatopit,tak je nad ránem.No jak děvčata píšete,žádný život.Asi to odmítnu