Ověřený online přivýdělek pro kadeřnice na mateřské
Ahoj někdo kdo si prividělává online? Jsem vyučená kadeřnice ale bohužel nemohu to vykonávat pac mám malé děti a nikoho na hlídání + nemám na to prostory. Pracuji na Poště bohužel žádnou brigádu pro mě nemají. A tak se jdu optat zda tu někdo nemá nějaký ověřený přivýdělek z domu čí online. ( prosím žádný prodej). Pokud ne děkuji a omlouvám se zda jsem někoho tímto příspěvkem pohoršila.
@merope bohužel s dvěma uječenýma dětma to nejde. Uz jsem to takto párkrát udělala a zákaznice se mi omluvila že už nepřijde :/
Tak jedině na dobu toho stříhání sehnat i hlídání. Kdybys chodila na brigádu na poštu, tak to může být stejné. Co třeba nějaká dětská skupina?
Ahoj holky, pokud máte zájem o možnost, jak si vytvořit pasivní příjem, přivýdělek nebo i hlavní příjem, napište mi. Naprosto svobodná možnost příjmu pro koholiv a kdykoliv, žádné prodeje výrobků, práce v pohodě domova bez šéfa.
Ráda sdělím více info.

A nejde si jako kadeřnice zvát lidi k sobě domů třeba jen na ostříhání? Pár klientek by mohlo být zajímavý přivýdělek.