Po RD mi zaměstnavatel změnil prac. poměr na dobu určitou
holky mohu se někoho zeptat, kdo se v tom vyzná (právník, personalista) může mi zaměstnavatel po návratu z RD změnit dobu neurčitou na dobu určitou? konkrétně můj případ, pracuji ve státní správě a moje pracovní pozice byla organizačně zrušena, nabídli mi jinou pracovní pozici, ale jaksi mi zapomněli říci že je to na dobu určitou 1 rok, dokonce je tam napsaná zkušební doba a chtějí se mnou uzavřít Dohodu o změně pracovního poměru. Myslela jsem, že se to vyřeší jen dodatkem k již uzavřené pracovní smlouvě a rozhodně že tam nebude doba určitá.
@hankasarka u nas v praci se to hlasi 3 mesice dopredu, ale maminky pred koncem rodicaku kontaktujou automaticky, ja se prave vracela driv, tak na to chteli mit cas a nakonec me vzali 14dni po te, co sem o to pozadala 😀. Kazdopadne byt tebou si to osefuju, klidne bych tam zavolala hned na konci rijna, kdyz se ti to takhle blizi, at vis co a jak a stihnes si vsechno obehat, jestlis byla 3 rojky doma, budes muset dost mozna i na lekarskou prohlidku atd

holky a jak moc dopředu se píše, že budu nastupovat, dceři budou 5.1. tři roky. tak třeba měsíc do předu stačí ? jinak jsem se objednala do občanské poradny, abych to měla ošéfované i z druhé strany. akorát co muže být problém, je, že mám ve smluvě napsáno, že potřebuji na pozici německý jazyk na urovni B1, a já mám furt A1.